AK Partili İnan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen en büyük kazığı partindeki emek veren gençlere atmış adamsın

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medyadan "En büyük kazığı da gençlere attılar." ifadeleriyle gençlere seslenirken, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan tepki gösterdi. AK Partili İnan, "Sen en büyük kazığı kendi partindeki emek veren gençlere atmış adamsın. Bugün TBMM'de en genç vekiller AK Parti grubunda hamd olsun." paylaşımıyla tepkisini dile getirdi.

AK Partili İnan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen en büyük kazığı partindeki emek veren gençlere atmış adamsın

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sosyal medyadan gençlere seslendi. 

Kılıçdaroğlu mesajında "En büyük kazığı da gençlere attılar. Sizin hiçbir şeye yetecek paranız yok. Bir kahveyi bile düşünmek zorundasınız. Yaşama sevinciniz çalındı. Oysa gençlik kaygısızlıktır. Bunu bir gün bile yaşatmadılar size.Bizler tartışırken, onlar size karşı birleşmiş durumda..." ifadelerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan AK Parti Geneçlik Kolları Genel Başkanı ve 14 Mayıs seçimlerinde İzmir Milletvekili seçilen Eyyüp Kadir İnan, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

AK Partili İnan, "Sen en büyük kazığı kendi partindeki emek veren gençlere atmış adamsın. Bugün TBMM'de en genç vekiller AK Parti grubunda hamd olsun." paylaşımıyla tepkisini dile getirdi.

MECLİSE GİREN 30 YAŞ ALTI 5 MİLLETVEKİLİNİN 4'Ü AK PARTİ'DEN

Milletvekili Genel Seçiminin sonuçlarına göre, 28. Yasama Döneminde TBMM'de 30 yaş altında 5 milletvekili görev yapacak.

Buna göre, yeni yasama döneminde AK Parti 30 yaş altında 4 milletvekilini Meclis'e taşırken, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) bir milletvekili ile Meclis'te yer alacak.

*AK Parti'den Zehranur Aydemir (25), Rümeysa Kadak, Mesut Bozatlı, Eyyüp Kadir İnan,

*Yeşil Sol Parti'den ise 28 yaşındaki Beritan Güneş Altın parlamentodaki yerini alacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0