AK Partili İnan: “CHP terör aklama partisine dönmüştür”

AK Partili İnan Karşıyaka’da PKK’lı teröristlerin açıklamalarını hatırlatarak ana muhalefet partisini eleştirdi

AK Partili İnan: “CHP terör aklama partisine dönmüştür”

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Karşıyaka Çarşı’sında vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların talep ve önerini tek tek dinleme fırsatı bulan İnan, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatları olarak terör örgütleri liderlerinin açıklamalarına tepki göstermeyen ana muhalefet partisini kınadıklarını belirtti. CHP’nin terörist aklama partisi haline geldiğini de sözlerine ekleyen İnan, “Türkiye'de terör uzantısı artık bir parti yoktur. HDP sadece tek olarak bu pozisyonu sürdürmüyordur. Türkiye'de terörün uzantısı olan artık iki parti vardır. Birisi HDP'dir, diğeri de CHP'dir” dedi.

‘’BİZ 20 YILDA, 80 YILDA YAPILMAYANLARI YAPTIK; CHP İZMİR’DE BİR TEK SORUN ÇÖZEMEDİ’’

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Karşıyaka Çarşısı ziyaretinde, İzmir’de, körfez ve çöp kokusu ile altyapı sorununun yıllardır çözülemediğine yönelik vatandaşlardan gelen sitemleri dinleyip,  "İzmir’de, CHP zihniyeti, 20 yılda tek bir sorun çözemezken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti olarak, 20 yılda, 80 yılda yapılmayan yatırımları tek tek hayata geçirerek, ülkemizin altyapısını bitirip; savunma sanayinden sağlığa, gençlik ve spordan tarım ve ormana, enerjiden eğitime her alanda attığımız adımlarla Türkiye Yüzyılı’nda büyük ve güçlü Türkiye inşa edeceğiz. İnşallah, 14 Mayıs seçimlerinde, milletimizin iradesi ile iktidarımızın devamından sonra, 2024 yerel seçimlerinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediyesini de AK Belediyecilikle tanıştırıp, İzmirli hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetlere kavuşturmuş olacağız.’’ dedi.

“GENÇLERİMİZ TERÖR YARDAKÇILARINA PRİM VERMEYECEKTİR”

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, terör örgütlerinin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. AK Parti Gençlik Kolları teşkilatları olarak terör örgütleri liderlerinin açıklamalarına tepki göstermeyen ana muhalefet partisini kınadıklarını belirten İnan, “Adeta Cumhuriyet Halk Partisi bugün terörist aklama partisine dönüşmüştür. Ve Türkiye'de terör uzantısı artık bir parti yoktur. HDP sadece tek olarak bu pozisyonu sürdürmüyordur. Türkiye'de terörün uzantısı olan artık iki parti vardır. Birisi HDP'dir, diğeri de CHP'dir. Bu seçimi Duran kalkanlar değil, Hasan Tahsinler kazanacaktır. Memleketimizin tüm gençlerini İzmirli hemşehrilerimizi bu terör aklama partisine dönüşen terörist aklama partisine dönüşen bu zihniyete en güçlü cevabı 14 Mayıs'ta vermeye çağırıyorum. Bu memleketin gençleri asla bu terör yardakçılarına prim vermeyecektir. Artık çok güçlü bir şekilde dur diyecektir."

İnan, vatandaşların ana muhalefet partisinin FETÖ ve PKK'yla söylem ve eylem birliğine girdiğiyle ilgili çok ciddi rahatsızlıkları olduğunu kendisine ilettiklerini anlattı. İnan, "Ülkemizi bu zihniyetten korumamız lazım. Vatandaşlarımızla da tepkimiz ortak. Bu memleketi sahipsiz sanmasınlar. Bu memleket teröre payanda olacak siyasi partiler tarafından yönetilmeye hiçbir zaman mahkum olmayacak" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0