AK Partili İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi’nden muhalefete yüklendi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi’ni ziyaret edip, AK Parti hükümeti tarafından söz verilen İzmir’deki tüm projeleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyerek, ‘’Biz takoz siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz’’ dedi.

AK Partili İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi’nden muhalefete yüklendi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 ay içerisinde hasta kabulüne başlayacağı müjdelenen Bayraklı Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. İçerisinde 2067 yatak bulunan Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan İnan, AK Parti hükümeti tarafından söz verilen İzmir’deki tüm projeleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyerek, “Hamdolsun 2011 yılında vermiş olduğumuz sözleri yerine getiren bir partiyiz. Biz takoz siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. Eser siyaset yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ŞEHİR HASTANESİ İÇİN VAKİT TAMAM”

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin İzmir için önemli bir sağlık kompleksi olduğunu hatırlatan İnan, yapılan hizmeti ‘Mega Proje’ olarak değerlendirerek, “Biz insanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışıyla hizmet eden bir parti olduk, iktidar olduk. Bugün ise en mega projemizi yerinde gezdim. İzmir sokaklarında büyüdüm. İzmir'in Bayraklı ilçemize, İzmir'imize böyle bir eser kazandıran bir partinin mensubu olmaktan dolayı çok mutluyum. Sabırsızlıkla İzmirli hemşehrilerimizi bu muazzam eseri kazandırmak için adeta geri sayım içerisindeyiz.

Uçtan uca her şeyiyle bitmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda rekor bir zaman da İzmirli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Fakat İzmirli hemşerilerimiz buraya geldiklerinde bu hizmeti gördüklerinde bambaşka bir duygu içerisinde olacaklarından da eminim. Bu hizmetlerin mimarı, lideri ve şehrimize bu malzeme kazandırılmasında öncü olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir İzmirli vatandaş olarak çok ama çok teşekkür ediyorum" dedi.

“DİĞER HASTANELERDE BULUNMAYAN TIBBİ CİHAZLAR MEVCUT”

Öte yandan İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi’nde bulunan tıbbi cihazların İzmir'in diğer hastanelerinde bulunmadığını ve AK Parti'nin İzmir için projeler hayata geçirdiğini geçirmeye de devam edeceğini vurgulayarak, “İzmirlilerin büyük bir heyecanla ve sabırsızlıkla şehir hastanesinin hizmete girmesini bekliyor” ifadelerine yer verdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0