AK Partili Günaydın: CHP’nin algı siyaseti Torbalı’da bozuldu

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla telefonda konuşan ve kendisini MHP Torbalı İlçe Yöneticisi olarak tanıtan Güven Kotan isimli bir esnafın ilçe yöneticisi olmadığının ortaya çıkması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Günaydın, "CHP’nin algı siyaseti Torbalı’da bozuldu. Bir tane yalansız, hilesiz işleri yok. O kadar alıştılar ki yalana-dolana, herkesi Kılıçdaroğlu gibi kandırabileceklerini sanıyorlar" dedi.

AK Partili Günaydın: CHP’nin algı siyaseti Torbalı’da bozuldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ile CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, öncek gün Torbalı'da gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde Güven Kotan isimli bir esnafı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştürdü. Kendisini MHP Torbalı İlçe Yöneticisi olarak tanıtan Kotan, Kılıçdaroğlu'na "Bir an önce gelin de bizi kurtarın. Bitti artık ülke" diye seslendi. Ancak daha sonra Kotan'ın ilçe yöneticisi olmadığı ortaya çıktı. Kotan "CHP’li yöneticiler işyerime gelip telefonu bana uzatınca kendilerine şaka yapmak istedim" açıklamasını yaptı.

İzmir'de geniş yankı uyandıran bu olayla ilgili AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın da Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Günaydın yaptığı açıklamada, “CHP’nin algı siyaseti Torbalı’da bozuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı, milletvekili ve İlçe Başkanı sözde Genel Başkanları ile esnafı telefonda görüştürüyorlar. ‘CHP’ye oy verecek MHP’li yönetici’ diye tanıttıkları esnaf Kılıçdaroğlu’nu kandırıyor… Bir tane yalansız, hilesiz işleri yok. O kadar alıştılar ki yalana-dolana, herkesi Kılıçdaroğlu gibi kandırabileceklerini sanıyorlar. Bu millet sizden de, yalanlarınızdan da bıktı. Her sözünüz yalan, her işiniz tezgah…” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0