AK Partili Çankırı'dan Selçuk'ta 'kaçak villalar' çıkışı: Hesabını verecekler!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Selçuk’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında, Selçuklu vatandaşların Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den rahatsız olduğunu net bir şekilde gördüğünü ifade eden Çankırı; ‘’Selçuk’ta asli görevlerini unutup, yerel yönetimler kavramlarından bihaber bir başkan var. Kendilerine AK Belediyeciliği örnek almalarını öneriyorum’’ dedi.

AK Partili Çankırı'dan Selçuk'ta 'kaçak villalar' çıkışı: Hesabını verecekler!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Selçuk’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Programına Selçuk Sebze ve Meyve Hali ziyaretiyle başlayan Çankırı, hal esnafının sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Akabinde Efes ve İlçe Merkez esnafı, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Çankırı, programın sonunda Efes Antik Kenti’nde düzenlenen İzmir Devlet Opera Balesi Frida Müzikal Oyunu’nu izledi. 

MİLLETİMİZLE HEMHALİZ

Selçuk ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Çankırı; ‘’ Meclis çalışmalarımızın hemen akabinde dolu dolu bir Selçuk programı gerçekleştirdik. AK Parti’yi diğer partilerden farklı kılan en temel özellik Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Genel Merkezi’miz, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm teşkilat birimlerimizle daima milletimizle hemhal olan bir partiyiz. Dünya siyaset literatürüne 20 yıllık bir başarı öyküsünü kazandırmak hiç kuşkusuz AK Parti olarak sahadaki samimi mücadelelerimizin bir sonucu. Selçuk’ta vatandaşlarımızı uzun uzun dinleme fırsatı bulduk. Hepsinin umudu her zaman olduğu gibi AK Parti. Bu teveccüh için milletimize minnettarız. Milletimizden aldığımız bu güçle 2023 ve 2024 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.’’ dedi.   

"HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAKTIR"

‘’Yerel yönetimler bir kentin en önemli unsurudur. İşin ehli varsa başında, kent hizmetlerle ihya olur. İşin ehli yoksa kentin imtihanı orada başlar. Dünya Mirası Selçuk İlçemizin de o hesap. Selçuk’ta, belediyeciliği hizmet aracı olarak görmek yerine, popülist davranışlarla Selçuklu hemşehrilerimizin geleceğini heba eden bir belediye başkanı var maalesef. Selçuk’ta mantar yuvasına dönen yolların hali ortada. Esnaflar belediye başkanından dert yanıyor. Selçuk gibi doğal bir güzelliği olan ilçemiz iş bilmez ve vizyonsuz bir anlayış yüzünden geri adım atıyor. Hayata geçirdikleri tek bir proje yok. Asli görevlerini unutan belediye başkanı ise kaçak villalara göz yummak dışında ilçe başkanımızın ekmek teknesine sırf kaçak villalar için hukuk yollarına başvurdu diye haksız yere cezalar kesiyor. Hiç kimse kendini yasalardan büyük sayamaz. Yargı karşısında tüm suçlular hak ettiği cezayı alacaktır.”

AK BELEDİYECİLİK BİR OKULDUR

‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki başarı hikayesinden hareketle bir doktrine dönüşen AK Belediyecilik, aynı zamanda bir okuldur. Kentsel yaşamın kalitesini arttıran AK Belediyecilik, bir yandan altyapı, ulaşım, sağlıklı ve planlı yapılaşmalarla vatandaşlarımıza büyük bir konfor alanı oluştururken, diğer yandan sosyal yardımlaşma ve dayanışma, kültürel ve sanatsal gelişmelerle vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyor. Buradan Selçuk Belediye Başkanına açık ve net bir şekilde şunu ifade etmek isterim; Selçuk’ta kalıcı tek bir eser bırakmamışsınız. Tek bir eser bırakmadığınız gibi milletin gönlünde de yer edinmediğinizi yerinde görmüş olduk. Size tavsiyem belediyecilik nedir öğrenmek istiyorsanız; Gönül Belediyeciliği kitapçığımızı ilk fırsatta edinin. Ufkunuzun açılmasına vesile olacaktır.’’ 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0