AK Partil'li kaya: 'İzmir, özerklik hayallerine geçit vermeyecek'

CHP'yi Atatürk'ün çizgisinden çıkartıp HDP'nin yörüngesine soktular

AK Partil'li kaya: 'İzmir, özerklik hayallerine geçit vermeyecek'

Sahadaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'de vatandaşlarla buluştu. Güne Gültepe Toros'ta başlayan Kaya, burada muhtarlar ve bölge sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Ardından Buca'ya geçen Kaya, Menderes Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı. Karabağlar'da ise Ordu Caddesi'ni turlayan Kaya, akşam Gaziemir Sarnıç'ta kalabalık bir topluluğa hitap etti. HDP'nin özerklik talebinde bulunduğunu hatırlatan Kaya, "Bugünkü CHP yönetimi, CHP'yi Atatürk'ün çizgisinden çıkartıp HDP'nin yörüngesine soktu. Atatürk'e hakaret eden, TSK'ya iftira atanları İzmir'den aday yaptı. Bir tarafta özerklik hayalleriyle Türkiye düşmanlarının emellerine çanak tutanlar, diğer tarafta ise Tam Bağımsız Türkiye idealiyle yola devam eden Cumhur İttifakı var. İzmirli hemşehrilerimiz bu iki seçenek arasından bir tercih yapacak" şeklinde konuştu.

HESAPLARI TUTMAYACAK, MİLLETİMİZ OYUNLARINI BOZACAK

Sarnıç'ta SKM ofisinin açılışında kalabalık bir topluluğa hitap eden Kaya, Atatürkçüleri tasfiye eden CHP'nin Atatürk'e hakaret edenler ve Fetö'ye methiyeler düzenleyenlerle yol yürüdüğünü belirtti. HDP'nin taleplerinin karşılanması karşılığında Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladığını hatırlatan Kaya, "HDP'nin sözcüleri taleplerini belirttiler. Her gün de bu talepleri yineliyorlar. Özerklik istiyorlar. PKK'ya yardım yataklık eden belediyelere kayyum atanmasının durdurulmasını istiyorlar. KHK ile ihraç edilen PKK ile ilişkili kişilerin görevlerine iade edilmesini talep ediyorlar. Bu talepleri yerine getireceklerini açıkladıları Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirtiyorlar. Kılıçdaroğlu da bu talepleri kabul ettiğini söylüyor. Ama bu hesapları tutmayacak. Milletimiz ferasetiyle bu oyunları bozacak" dedi.

TÜRKİYE'Yİ YOLUNDAN ÇEVİRMEK İSTEYENLER, İZMİR'İN CEVABINI BEKLESİNLER

14 Mayıs'ın tarihin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu hatırlatan Kaya, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına girerken demokratik hayatımızın en önemli seçimlerinden birine gidiyoruz. 21. Yüzyılın Türkiye Yüzyılı olarak anılması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda attığımız adımların devam etmesi için milletimizin vereceği desteğe güveniyoruz. İzmirli hemşehrilerimizin, Tam Bağımsız Türkiye idealimize sahip çıktığını görüyoruz. İzmir, kurtuluş mücadelesinin başladığı ve nihayete erdiği yerdir. Türkiye'yi yolundan çevirmek isteyenlere, kurtuluşun ve kuruluşun kenti İzmir'in 14 Mayıs'ta güçlü bir cevabı olacak" ifadesinde bulundu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0