AK Parti’den Çelebi’ye 'hoş geldin' mesajları

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin, AK Parti'ye katılma kararı sonrasında, AK Parti İzmir Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından, ‘Hoş geldiniz’ mesajı yayınladı.

AK Parti’den Çelebi’ye 'hoş geldin' mesajları

 Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılma kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini partiye bizzat davet ettiğini vurgulayan Çelebi, ''Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti ile devam deceğim. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarmı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim’’ ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Ak Parti ailemize katılan Sn Mehmet Ali Çelebi milletvekilimize hoşgeldiniz diyoruz. Tebrik ediyoruz. Cumhur ittifakı yoluna kararlılıkla devam ediyor'' ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, ‘’ Ülkemizin enerjiden ekonomiye birçok alanda tam bağımsızlık ve beka mücadelesi verdiği bu dönemde milli duruşa sahip bir milletvekili arkadaşımız daha aramıza katıldı. Ailemize, yuvamıza, AK Parti'mize hoşgeldiniz’’ ifadelerini kullandı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’AK Parti, Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır. Birlik ve bütünlüğünün teminatı, sigortasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Aramıza, ailemize hoş geldiniz’’ dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ''Vatanın ve milletin üstün menfaatlerine sahip çıkmak için yerli ve milli bir duruş sergileyen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'mize katıldı. Hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0