AK Parti İzmir’de SKM zirvesi

İl Başkan Vekili Kocabaş; “Bu köprünün temelinde hizmet ve icraat var”

AK Parti İzmir’de SKM zirvesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; ilçe başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları ile bir zirve gerçekleştirdi.  Tam kadro yapılan toplantının gündemine ilişkin konuşan İl Başkanvekili Nail Kocabaş; “Bizim için seçim sathı maili, bugün oluşmadı. Son seçimden bu yana alana çıkıyoruz. 30 ilçe eş zamanlı ve karınca modeli ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla beraber olduk. STK zirveleri düzenledik. Bu toplantıyla da güncellemelerimizi yaparak sandık çalışmalarımızı gözden geçirdik. Bizim milletimizle kurduğumuz köprü; hizmet ve icraat temellidir. Vaatlerini tek tek hayata geçirmiş bir partiyiz.  Yine öyle olacak, sandıktan biz çıkacağız. Kendi söyleyip kendi dinleyen, bir dikili ağaçları olmayanların çabası beyhude.” ifadelerini kullandı.

Sayısız gönül kapısı araladık

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya; AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Melek Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. İlçe Başkanları ve İlçe SKM Başkanlarının yaptığı sandık çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda; seçim merkezlerinin çalışma programları ele alındı.

Uzun zamandır Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından vekil olarak atanan Nail Kocabaş; yaptıkları toplantıya ilişkin şunları söyledi; “Teşkilatımız ana kademe başta olmak üzere, bölge ve mahalle başkanları ve tüm kadrolarıyla yıllardır saha çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin öncülüğünde Gönül Seferberliği programlarımızda sayısız gönül kapısı araladık. Teşkilatımızda, yarın seçim olacakmış gibi yaşanan heyecan ve tempo hiç düşmedi. Eş zamanlı 30 ilçe programlarımızda yüzlerce kişilik kadrolarla hemşerilerimizle buluştuk. Bu toplantı, bizim son düzlük çalışmalarımızı ele aldığımız bir toplantıydı. 14 Mayıs Seçimleri, ülkemiz için kritik bir seçim. Güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlememizin sekteye uğratılmaması, yaptıklarımızın heba edilmemesi gereken bir seçim. Milletimiz; kimin ne yaptığını, kimin laf ebeliğiyle yol almaya çalıştığını görüyor. İzmir teşkilatları olarak hazırız, bu oyunbazları, kendisini dev aynasında görenleri sandığa gömeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.”

Binali Yıldırım ve Hamza Dağ’dan mesajlar

Toplantıya; son Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ da telekonferansla katıldı.  Katılımcılara ve tüm teşkilata seslenen Yıldırım ve Dağ; motivasyon mesajları verdi. Yıldırım; konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ramazan ayının güzel manevi havasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İlçelerimizde Mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya gelmeye özen göstermeliyiz. SKM’lerimiz bu seçim sürecinde önemli bir görevi var. İzmir gibi milli değerlere hassas olan ilimizde bayrak, millet, vatan kavramlarını karşımızda bulunan blokun ne kadar önem vermediğini iyi anlatmamız gerekiyor.”  

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise şöyle konuştu; “Bu kritik seçim öncesi zaten AK Parti teşkilatları olarak devamlı milletimizle iç içeydik. 14 Mayıs’a olan geçecek süreci de el birliği ile başta sandıklar olmak üzere alanda çalışmalarımızı devam ettirerek hiç rehavete kapılmadan daha önceki seçimlerde olduğu gibi zaferle taçlandıracağımız bir seçim olacak. İzmir teşkilatları da çok dinamik ve dinç çalışma prensipleri ile seçim sonuçlarına çok büyük etki edeceğine inanıyorum.“

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0