AK Parti İzmir depremzedeler için tek yürek oldu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘Asrın Felaketi’nden etkilenen ve İzmir’e gelen depremzedelere ziyaretlerini sürdürürken, devam eden yardım çalışmalarıyla ilgili de temaslarda bulundu.

AK Parti İzmir depremzedeler için tek yürek oldu

Depremzedeler için AK Parti İzmir teşkilatlarının tek yürek olduğunu hatırlatan Başkan Sürekli, “Asil bir milletin evlatları olarak tek vücut depremin etkilerini hafifletmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Asılsız itham ve yersiz iddialarla bu birlikteliğe kimse gölge düşüremeyecek” diye konuştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Foça ve Menemen ilçelerinde depremzedelerle bir araya geldi, yardım çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Foça’da yaşayan ve İskenderun’da kızı, damadı ile 2 torununu kaybeden İsmail Mora’ya taziye ziyaretinde bulunan Başkan Sürekli, daha sonra Foça’daki bir otel ile öğretmenevinde konuk edilen depremzedelerle bir araya geldi. Daha sonra Menemen ilçesinde depremzede ailelerle buluşan Başkan Sürekli, Menemen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi ile Menemen Belediyesinin Gölbaşı sosyal tesislerinde yürütülen yardım çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

TOPLAM 152 TIR YARDIM MALZEMESİ GÖNDERİLDİ

AK Parti İl Başkanlığı ile ilçe başkanlıkları bünyesinde, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen ve 10 ili etkileyen depremlerin hemen ardından afet koordinasyon merkezleri oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Sürekli, deprem bölgesine gönderilen yardım TIR’larına ilişkin güncel sayıları da paylaştı. Depremzedelerin acil ihtiyaçlarının ön planda tutulduğunu dile getiren Başkan Sürekli, “Yardımların daha etkili ve verimli olması için deprem bölgesiyle sürekli olarak iletişim halindeyiz. Afet koordinasyon merkezlerimize ulaştırılan yardımları, AFAD koordinasyonunda hızlı bir şekilde bölgeye gönderiyoruz. Bugüne kadar il ve ilçe başkanlıklarımızdan 34, belediyelerimizden ise 118 olmak üzere toplam 152 yardım TIR’ımızı bölgeye ulaştırmış durumdayız” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE GÖLGE DÜŞÜREMEYECEKLER”

Depremzedeler için tek yürek olduklarını kaydeden Başkan Sürekli, “Asil bir milletin evlatları olarak tek vücut depremin etkini hafifletmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Devletimiz milletimiz el ele, depremin acılarla dolu enkazını kaldırmak ve depremzedelerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Asılsız ithamlar ve yersiz iddialarla bu birlikteliğe kimse gölge düşüremeyecek. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte, toplum olarak depremin ilk anından itibaren gösterdiğimiz özveriyle yardımlara devam etmeli ve depremzedelerimize destek olmalıyız” diye konuştu.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI DEPREMZEDELERLE

Deprem bölgesinden İzmir’e gelerek kamu misafirhaneleri, otel, yurt ve apartlarda konuk edilen depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başkan Sürekli, “Bölgeye yardımlarımız aralıksız sürerken, AK Parti teşkilatları olarak İzmir’imize gelen depremzedelerimizin yanında oluyoruz. Hastanelerde tedavi gören yaralılarımızın yanı sıra şehrimizde konuk edilen depremzedelerimizi ziyaret ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yine ilgili bakanlıklarımız ve AFAD, konuk edilen depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında, kendilerini yalnız bırakmıyor. Devletimizle milletimizle depremzedelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0