AK Parti İzmir'de 'seçim' zirvesi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla İl İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir'de 'seçim' zirvesi

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından İzmir'de Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz başkanlık etti.

Seçim yönelik değerlendirmelerin yapıldığı zirveye, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle ve Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ile ana kademe, kadın ve gençlik kolları ilçe başkanları ve seçim işleri başkanları katıldı.

İl Başkanı Sürekli toplantının ardından sosyal medyadan “Seçim İşleri Başkanlığı İstişare Toplantımızı” Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali İhsan Yavuz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, 3 kademe İlçe Başkanlarımız ve Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Hedefimiz 2023! Güçlü ve müreffeh Türkiye için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz…" mesajını paylaştı.

Öte yandan İl İstişare Toplantısından önce Ali İhsan Yavuz başkanlığında İl Başkanlığında “Seçim İşleri Komisyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0