AK Parti İzmir'de adaylarını tanıttı

AK Parti, Kaya Termal Otel'de düzenlediği aday tanıtım toplantısında 28. Dönem milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Parti İzmir'de adaylarını tanıttı

Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala partiler milletvekillerini tanıtmaya başladı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Kaya Termal'de düzenlediği aday tanıtım toplantısında milletvekili adaylarını tanıttı. Aday tanıtım toplantısına TOGG damga vurdu. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu TOGG aracıyla toplantıya katıldı. Toplantıda AK Parti'nin ağır toplarından Savcı Sayan, Alpay Özalan,Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ ve Mehmet Ali Çelebi de vardı.

''BİZ KUVAY-I MİLLİYE RUHUNDAYIZ, ONLAR PKK İLE BİRLİKTE''

Aday tanıtım toplantısında Ege Postası'na özel açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Çelebi; '' Burada halen Kuvay-ı Milliye ruhu var. AK Parti milletin yanında, millet de AK Parti'nin yanındadır. Onların yanında zararlı cemiyetler ve PKK var. Burada milletin gönlüne taht kurduğumuz bir kalabalık var.'' dedi.

''HER ZAMAN İZMİR'İN YANINDAYIZ''

Toplantıda söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu; '' Bugün hep birlikte yeni bir başlangıç yapıyoruz. Daha aydınlık yarınlar için daha güçlü bir İzmir için Ya Allah Bismillah diyoruz. Bu ülkenin gençlerinin, kadınlarının hiç birine ayrım gözetmeksizin herkesi kuçaklamak için Bismillah diyoruz. Sanayisinden sporuna kadar her şey için Bismillah diyoruz. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için Bismillah diyoruz. Buca'nın Konak'ın 30 ilçesi ve sokakları ile İzmir'in yanındayız.'' dedi.

''ARTIK TÜRKİYE VE İZMİR'DE HER ALANDA ÇAĞ ATLADIK''

Aday tanıtım toplantısında konuşan İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; '' AK Parti vesayete dur demiş bir partidir. Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye inşasını gerçekleştirdik. Her zaman millet ile arasında güveni daha yolun başında sağlamıştır. Dava ve namus kavremı ile sözümüz söz demiştir. Her bir düşmanı ve engeli aşmıştır.Bu bir destandır. Bu destanı yazan kişi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. En güzeli ise onun davasına inanan burada yer alan kıymetli dava arkadaşlarımızdır.'' dedi.

''GENÇLER PUSULASI KANDİL OLANLARA DEĞİL PUSULASI MİLLET OLANLARA OY VERECEK''

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı '' 7'li koalisyon gençlerin geleceklerine ipotek koyarak iktidara gelmeye çalışıyor. Terör ile ilişkili 2 parti var. Biri HDP biri de CHP'dir. İzmir'de Kuvay-ı Milliye ruhu ile onlara gençler gereken cevabı verecektir. Beyannamemizde gençleri destekleyen maddeler içermektedir. Gençlerin evlilik ve diğer konularda yanında olduk. Ayrıca kadın ve genç istihdamında destek verilecektir. Buraların kaynağını yeraltından gelecek doğalgaz ve petrol gelirlerinden sağlayacağız. Onlar iki senedir atıp tutuyor. AK Parti'nin listelerinde gençlere en çok alan verilmişti. Gençlere ve kadınlara yer açan tek parti AK Partidir. AK Parti'de aday olan en genç milletvekili adayımız Nisa Alptekin kardeşimizi listelerde gördünüz. Ben de bu listelerde varım. 14 Mayıs'ta hepsi balkon konuşmamızı yaptığımızda görecekler'' dedi.

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları

İZMİR-1 1 MEHMET KASAPOĞLU

İZMİR-1 2 MAHMUT ATİLLA KAYA

İZMİR-1 3 ŞEBNEM BURSALI

İZMİR-1 4 MEHMET ALİ ÇELEBİ

İZMİR-1 5 CEMAL BEKLE

İZMİR-1 6 SAVCI SAYAN

İZMİR-1 7 ENES EFENDİOĞLU

İZMİR-1 8 ÖMÜR ŞANLI

İZMİR-1 9 MEHMET SADIK TUNÇ

İZMİR-1 10 NİSA ALPTEKİN

İZMİR-1 11 MEHMET SAİD BAŞDAŞ

İZMİR-1 12 SELAHATTİN SERDAR MUÇAY

İZMİR-1 13 BERKAN YILDIZHAN

İZMİR-1 14 HATİCE YELİZ KARATAŞ

İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları

İZMİR-2 1 EYYÜP KADİR İNAN

İZMİR-2 2 FEHMİ ALPAY ÖZALAN

İZMİR-2 3 CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI

İZMİR-2 4 YAŞAR KIRKPINAR

İZMİR-2 5 KEREM ALİ SÜREKLİ

İZMİR-2 6 MUHAMMET DOĞAN

İZMİR-2 7 DİLEK YILDIZ

İZMİR-2 8 İSMAİL HANCI

İZMİR-2 9 AHMET CAN ÇELİK

İZMİR-2 10 GÜLŞEN GEZİCİ

İZMİR-2 11 HALİL POLAT

İZMİR-2 12 VEYSEL GÜLDOĞAN

İZMİR-2 13 GÜVEN DEMİRAĞ

İZMİR-2 14 YASİN DEMİREL

Kaynak: ALİ ÇATALBAŞ-EGE POSTASI

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0