Afiş tartışmaları tam gaz: CHP'li Beko'dan AK Parti'te tepki

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir'in kurtuluşunu Erdoğan posteriyle kutlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'ye tepki gösterdi. 'Gavur İzmir' hatırlatması yapan Beko, ‘’Daha dün 'Gavur İzmir' diyordunuz; ne ara 9 Eylül sizin zaferiniz oldu’’ dedi.

Afiş tartışmaları tam gaz: CHP'li Beko'dan AK Parti'te tepki

Afiş tartışmaları siyaset gündemine bomba gibi oturdu. AK Parti’nin hazırladığı 100’üncü yıl görseli AK Parti ve CHP cephesini bir kere daha karşı karşıya getirdi. 
Görselde Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı ile ‘’İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlu olsun’’ ibareleri kullanıldı.
AK Parti’nin sosyal medyadan yayımladığı görselde Atatürk’ü anmamaları ve görselde Atatürk’e  dair bir ibare bulunmaması üzerine CHP grubu sert eleştirilerde bulundu.  

Beko’dan ‘Gavur İzmir’ hatırlatması 
 CHP İzmir Milletvekili Kani Beko açıklamasında ‘Gavur İzmir’ hatırlatması yaptı. Beko Twitter hesabı üzerinden, ‘’ Daha dün “Gavur İzmir” diyordunuz; ne ara 9 Eylül sizin zaferiniz oldu! Daha dün “Keşke Yunan galip gelseydi” diyorsunuz; ne ara 9 Eylül’ü kutlar oldunuz! Siz Atatürk’süz 9 Eylül afişi yapsanız da hala anlamadınız İzmir demek Atatürk demektir! 9 Eylül demek CHP demektir!’’ ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0