20 günde 38 ilde miting yapacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin son virajında miting temposunu artıracak. Bir günde iki bazen üç ilde miting düzenleyecek Kılıçdaroğlu, son 20 günde 38 ili ziyaret edip, halka hitap edecek.

20 günde 38 ilde miting yapacak

 Seçim kampanyasında vites büyüten Kılıçdaroğlu, dün Ardahan, Kars ve Uşak’taydı. Bugün Eskişehir ve Bursa’da, 26 Nisan Çarşamba günü Afyonkarahisar ve Nevşehir’de miting yapacak olan Kılıçdaroğlu, nisan ayını Balıkesir, Tekirdağ, Giresun, Kocaeli, Kayseri, Isparta ve İzmir mitingleriyle tamamlayacak.

1Mayıs’ta Zonguldak, Bartın ve Manisa olmak üzere üç ayrı şehirde miting düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, mayısın ilk haftasında ayrıca Van, Muğla, Erzurum, Ordu, Niğde, Denizli, Edirne, Mersin, Erzincan, Bursa’ya gidecek. 7 Mayıs Pazar günkü İstanbul mitinginin ardından ise 13 Mayıs’a kadar sırasıyla Tunceli, Elazığ, Bolu, Düzce, Sakarya, Aydın, Kütahya, Sivas, Adana, Samsun, Antalya ve son olarak da Ankara’da miting yapacak.

Tam kadro katılacaklar

Millet İttifakı liderleri de Kılıçdaroğlu’nu 30 Nisan’daki İzmir, 7 Mayıs’taki İstanbul ve 13 Mayıs’taki Ankara mitinglerinde yalnız bırakmayacak. Liderlerin yanı sıra İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş da üç büyük şehirdeki mitinglere katılacak.

Üç büyükşehir dışındaki bazı il programlarında da liderlerin bir kısmı Kılıçdaroğlu’na eşlik edecek. 26 Nisan’daki Afyonkarahisar mitinginde DP Genel Başkanı Uysal, 29 Nisan’daki Kayseri mitinginde ise DEVA lideri Babacan Kılıçdaroğlu’nun yanında olacak.  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0