13. Cumhurbaşkanı Adayı; Kemal Kılıçdaroğlu

Heyecanımız ve inancımız tam

13. Cumhurbaşkanı Adayı; Kemal Kılıçdaroğlu

12 Şubat 2022’de kurulan 6’lı masanın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Türkiye ve Dünya gündeminin merak ettiği o soru cevap buldu;

6 Mart 2023 tarihinde Türkiye çok önemli bir olaya tanıklık etti. Gerek ekranları başında gerek ise parti genel merkezleri önünde bulunan on binlerce insanın merakla beklediği Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusunun cevabı dün 6’lı masanın beraber basın açıklaması ile açıklık kazandı. Buna göre 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Heyecanımız ve inancımız tam

Menderes Belediyesi Başkan V. Erkan Özkan konu ile ilgili bir dizi açıklamalarda bulundu; “Adayın açıklanacağı tarihi öğrendiğimizde hemen Ankara’ya CHP parti binamıza doğru örgütümüzle yola çıktık. Müthiş bir heyecan ve umut ile parti binamıza ulaştığımızda gördüğümüz coşkulu kalabalık umudun hala olduğunu bize gösterdi”.

6’lı masa mimarı kazandı, Türkiye Kazandı

Konuşmalarına devam eden V. Özkan 6’lı masanın mimarı olan, farklı birçok görüşün ahengini bir masada birleştiren CHP Genel Başkanımız Sn. Kılıçdaroğlu’nun ortak akıl ile aday olması çok doğru ve yerinde bir kakar olduğunu düşünüyorum Sn. Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi birleşe birleşe kazanacağız.

Şimdiden tüm Türkiye’ye hayırlı olsun

Özkan “Birleştirici, liyakat esaslı, adaletli, huzurlu, özgürlükçü, dayanışma içinde ötekileştirmeden daha güzel bir Türkiye bizi bekliyor. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0