(Özel) Sahibi korona virüse yakalanan papağan Pakize: “Evden çıkma, evde kal”

İSTANBUL’DA YENİ TİP KORONA VİRÜS TANISI KONULAN VE HASTANEDE TEDAVİ SÜRECİNİ TAMAMLADIKTAN SONRA EVİNE GÖNDERİLEN BİR KİŞİNİN PAKİZE İSİMLİ PAPAĞANININ “EVDEN ÇIKMA, EVDE KAL” DİYEREK DIŞARI ÇIKAN VATANDAŞLARI DIŞARI ÇIKMAMASI KONUSUNDA UYARMASI DİKKAT ÇEKTİ.

(Özel) Sahibi korona virüse yakalanan papağan Pakize: “Evden çıkma, evde kal”

İstanbul’da yeni tip korona virüs tanısı konulan ve hastanede tedavi sürecini tamamladıktan sonra evine gönderilen bir kişinin Pakize isimli papağanının “Evden çıkma, evde kal” diyerek dışarı çıkan vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyarması dikkat çekti.

Sultanbeyli’de yaşayan Uğur Bacak bir süre önce şikayetlerinin artması üzerine hastaneye başvurdu. Hastanede test yapılan Bacak’a Covid-19 tanısı konuldu. Bir süre hastanede tedavi edilen Bacak, daha sonra tedavi sürecinin tamamlanması ile evine gönderildi. Bacak, evinde kendisini bekleyen Pakize ismini verdiği papağanı ile uzun uzun hasret giderdi.

İnsanların evde kalmalarını isteyen Bacak, papağanı Pakize ile vatandaşlara mesaj vermek istedi. Bun üzerine bir süre papağanı ile “Evden çıkmayın, evde kalın” mesajı veren Bacak’ın konuşmalarını ezberleyen papağan Pakize, bu kez kendi başına “Evden çıkma, evde kal” diyerek dışarı çıkan vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyarması dikkat çekti.

Uğur Bacak ise, “Evden çıkmıyoruz. Sevdiklerimiz ile birlikte lütfen evde kalalım” dedi. Bacak’a 2 kızı da çektikleri videoalar ile vatandaşlara seslenerek destek verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0