Korona virüs şüphesiyle sokağa çıktı, ambulansla hastaneye gitti

ADANA'DA BİR VATANDAŞ NEFES DARLIĞI ÇEKMEYE BAŞLAYINCA YENİ TİP KORONA VİRÜSTEN ŞÜPHELENİP KENDİNİ HASTANEYE GİTMEK İÇİN SOKAĞA ATINCA POLİSLER TARAFINDAN DURDURULUP ÇAĞRILAN AMBULANS İLE HASTANEYE KALDIRILDI.

Korona virüs şüphesiyle sokağa çıktı, ambulansla hastaneye gitti

Adana’da bir vatandaş, nefes darlığı çekmeye başlayınca yeni tip korona virüse yakalandığını düşünerek hastaneye gitmek için sokağa çıktı. Polisler tarafından durdurulan şahıs, çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda Adana’da da 30 il ile birlikte sokağa çıkma kısıtlamasına gidildi. Yeni tıp korona virüsün etkilerini kırmak için alınan bu karar nedeniyle polisler de Adana genelinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’nde sokağa çıkan vatandaşları denetleyen polis, bir vatandaşın sokakta olduğunu görüp yanına çağırdı. Şahıs, nefes darlığı çektiğini korona virüsten şüphelendiği için hastaneye gitmek için yola çıktığını ancak kısıtlama nedeniyle hastaneye gidecek araç bulamadığını söyledi. Bunun üzerine polis, hemen sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen koruyucu kıyafetli sağlık görevlileri vatandaşı ambulansa alıp hemen hastaneye götürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0