Kılıçdaroğlu’ndan 'İyileşeceğiz' mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP’nin İzmir kampında kaldığı Royal Teos Termal Otel’in sahilinde sabah erken saatlerde yürüyüş yaptı. Yürüyüşe ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, ‘’ İyileşeceğiz dostlar’’ mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu’ndan 'İyileşeceğiz' mesajı

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle İzmir'in Seferihisar ilçesinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde kaldığı Royal Teos Termal Otel'in sahilinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile sabah yürüyüşü yaptı. 

Yürüyüşe ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, ‘İyileşeceğiz’ mesajı verdi. 

Kılıçdaroğlu mesajında, "Küçük bir gülümseme bile artık bir olay. Ülkede sevgisizlik virüsü yayılıyor. Ama işte hepimizin kaleleri var. Oraya kimse ulaşamıyor. Orada bekleyenler hayatın o kadar da kötü olmadığını gösteriyor. Ve dünyamıza yeniden renk geliyor. O kaleleri yıkamazlar. İyileşeceğiz dostlar" ifadelerini kullandı. 

ÜÇÜNCÜ GÜN DEĞERLENDİRMELER YAPILACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık ettiği kampın üçüncü gün programı şöyle;

Saat 10.00'da milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirme konuşmalarıyla başlayan programa saat 12.00'de öğle yemeği arası verilecek. Yemek sonrası saat 14.00-16.00 arasında yine milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirme konuşmalarıyla sürecek program saat 16.00-17.00 arasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun değerlendirme konuşması ile kamp toplantıları sona eriyor. 

3. günün akşamında ise Kılıçdaroğlu, Antik Agora’da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AKPM tarafından verilen ödül törenine katılacak.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, bugün Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu (SOC) milletvekilleri ile bir araya geldi.

PAZAR MESAİSİ

Kılıçdaroğlu,  Pazar günü ise ilk olarak 10.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ambalaj atıklarını ayrıştırmak için belediye iştiraki İzDoğa tarafından Konak’ta kurulan İzDönüşüm tesisinin açılışını yapacak. CHP Lideri aynı gün saat 12.00’de Gaziemir Kentsel Dönüşüm Alanı’nda birinci etabın temel atma törenine katılacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0