Bilal Saygılı: İzmir’i kucaklamaya hazırız!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı’nda AK Parti İzmir tam kadro yerini aldı. Programda İzmir Milletvekili Adayları da kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti İzmir adayları daha sonra İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte toplu fotoğraf verdi. Saygılı, "Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımız ile İzmir’i kucaklamaya hazırız" mesajı paylaştı.

Bilal Saygılı: İzmir’i kucaklamaya hazırız!

 AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün Ankara'da yapıldı. 

AK Parti İzmir Milletvekili adayları da tanıtım toplantısında katıldı.

AK Parti İzmir adayları daha sonra İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte toplu fotoğraf verdi.

"İZMİR'İ KUCAKLAMAYA HAZIRIZ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın katılımlarıyla Seçim Beyannamemiz ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantımızı büyük bir coşku ve motivasyon ile gerçekleştirdik.

Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımız ile İzmir’i kucaklamaya hazırız. Doğru Zamanda Doğru Adımlarla Yola Devam! " mesjaını paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0