Bakan ve Gökçek sosyal medyada kapıştı: Jelibon rezervine inanan birisinin...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, hakkında “TSK içinde zikir çekenlere gerekeni yapacağız” dediğini iddia eden ve hakaretvari sözler sarf eden Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’e yanıt verdi.

Bakan ve Gökçek sosyal medyada kapıştı: Jelibon rezervine inanan birisinin...

Bakan, “Sen kendine gel benim böyle bir açıklamam olmadı kendi yalanınıza kendiniz inanıyorsunuz. Jelibon rezervine inanan birinin misvak caps te yayınlanan bir yalan habere de inanması normal tabi” derken Gökçek’i dava edeceğini de sözlerine ekledi.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ı hedef aldı.

Gökçek, Bakan’a “CHP MV Murat Bakan;"TSK içinde gizlice odalarında zikir çekenlere ve takkelerini takıp ibadet edenlere çok yakında biz gerekeni yapacağız." Höt ulan… Kendine gel…” dedi.

Gökçek’in bu sözlerine Bakan’dan yanıt gecikmedi. Gökçek’in iddialarının aksine kendisinin böyle bir açıklamasının olmadığının altını çizen Bakan, Gökçek’e şu sözlerle sert tepki gösterdi:

“Sen kendine gel benim böyle bir açıklamam olmadı kendi yalanınıza kendiniz inanıyorsunuz. Jelibon rezervine inanan birinin misvak caps te yayınlanan bir yalan habere de inanması normal tabi Ulan sözünü de kem söz sahibine aittir diyerek aynen iade ediyorum.”

Bakan ayrıca Gökçek hakkında “Dava edeceğim” mesajını paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0