Özge Ulusoy’dan ev dekorasyonunda sonbahar tüyoları

Mobilya markası Weltew Home’un reklam yüzü olan Özge Ulusoy, ev dekorasyonuna olan merakıyla da biliniyor. 

Özge Ulusoy’dan ev dekorasyonunda sonbahar tüyoları

Takipçilerine Instagram sayfası üzerinden de sık sık öneriler paylaşan güzel model, yaşam alanlarını güzelleştirecek tüyoları ve sonbahara özel trendleri 10 adımda sıraladı.

“Sonbaharı romantik buluyorum”

“Her mevsimin kendine has bir rengi ve güzelliği var, sonbahar mevsimini hüzünlü bulmuyorum ancak evde koltuğuma oturup, ayaklarımı uzatıp romantik filmleri izlemeye de bayılıyorum” diye belirten Özge Ulusoy,  “Yeni sezonda devam eden projelerim ve gün içerisindeki hızlı tempom nedeniyle eve gittiğimde tam anlamıyla konfor arıyorum. Minik dokunuşlarla her sezon evimi yeniliyorum ve bu bana dinginlik kazandırıyor. Korona günlerinde evde oldukça vakit geçirdiğim için evimde bu dönem ne tür yeniliklere ihtiyacım olduğunu keşfettim. Keyifli bir alışverişle evimi sonbahara hazırladım” dedi.

Evinize 10 adımda sonbahar dokunuşu…

  1. Güz mevsiminin kahverengi renklerine karşılık evinizde soft renkler kullanarak daha iç açıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.
  2. Doğru aydınlatma ile ışığın enerjisini evinizde hissedebilirsiniz, odalarınızı bol bol havalandırmayı ve gün ışığı ile birlikte temiz havayla bol oksijen almayı ihmal etmeyin.
  3. Evinizde kitap okuma köşesi oluşturun, kitaplığınızı yeniden düzenleyin.
  4. Yazlık kıyafetlerinizi kaldırırken, sonbahara özel kıyafatlerinize gardrobunuzda yer açın…
  5. Ayaklarınızı uzatıp dinlenebileceğiniz rahatlıkta olan ve film izlerken uyuyakalacağınız bir koltuk sizi konforlu hissettirecektir.
  6. Sonbahara özel çiçekleri evinizde bulundurun, doğal sarı yaprakları sehpa üzerine dekoratif obje olarak da kullanabilirsiniz…
  7. Mum ışığının romantik etkisi gecelerinizi aydınlatsın…
  8. Bu dönem yeni bir tablo evinizin aurasını tamamen değiştirebilir,
  9. Ayna kullanımı yaşam alanınızı geniş gösterir, kendinizle ve aynalarla barışık olun…
  10. Bir sonraki yaza kadar açık renkli halılarınızı da rafa kaldırın ve daha toprak renklerde halılar tercih ederek hem göze hitap etmesini sağlayın hem de evinizde daha sıcak bir ambiyans oluşturun

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0