'Elektrik faturalarında yeni adımlar atılacak'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu açıkladı.

'Elektrik faturalarında yeni adımlar atılacak'

 A Haber'de canlı yayına katılan Kalın özetle şunları söyledi:

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NEGATİF: (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu) Cumhurbaşkanımız gayet iyi. Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde. Görevinin başında, biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gerekli talimatları da veriyor ki işlerde aksama olmasın. Cumhurbaşkanımızın iş akışı ve temposu var. Ona ayak uydurmak zorundasınız.

PUTİN'İN TÜRKİYE'YE ZİYARETİ OLACAK: (Ukrayna-Rusya krizi) Türkiye hem Ukrayna ile hem Rusya ile görüşebilen belki de tek ülke. Cumhurbaşkanımızın Zelenskiy ile Putin'i bir araya getirme teklifi çok kritik. Ukrayna olumlu bakıyor, Rusya'nın da olumlu cevap vermesiyle bu görüşme gerçekleşir. Sayın Putin'in Türkiye ziyareti olacak.

ADAY OLMASINDA ENGEL YOK: Meclis Başkanımız da açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımızın 2023'te aday olmasında hukuki bir engel yok. Defalarca açıkladık erken seçim olmayacak.

VATANDAŞI EZDİRMEYECEĞİZ: Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.

İSRAİL MESELESİNDE YAPICI ADIMLAR: 15 yıllık Netanyahu dönemi İsrail'de kapandı. Yeni bir hükümet kuruldu orada. Çok farklı unsurları bir araya getiren bir hükümet var. Yakında da İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ülkemize ziyareti olacak. Orada bir değişim oldu, olumlu yaklaşım var. Bizim İsrail ile ilişkilerimizde iki temel boyut var. Bir ikili ilişkilerimiz var bir de Filistin var. Biz bunu İsrail tarafına açık şekilde ifade ettik.

7 ŞUBAT KUMPASI: O ihanet girişiminin adımlarından bir tanesiydi. O zaman MİT Müsteşarımız olan Hakan Fidan'a yönelik FETÖ'nün önemli bir hamlesiydi. Cumhurbaşkanımız, o dönem Başbakanımız Erdoğan'ın müdahalesiyle büyük bir kriz atlatıldı. Asıl amaçlarının ne olduğu, kimin maşası oldukları ortaya çıkmaya başladı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0