İZMİR AK PARTİ BORNOVA İLÇE BAŞKANI HASAN ALİ KARAMAN

İZMİR AK PARTİ BORNOVA İLÇE BAŞKANI HASAN ALİ KARAMAN

AK Parti İzmir'de, 7. Olağan Kongre mesaisi 8 Mart pazar günü; Kınık, Bergama ve Aliağa ilçeleri ile start aldı. 22 Nisan Çarşamba günü Güzelbahçe ile son bulacak olan süreçte adaylar da netleşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta 5 ilçenin başkan adayı açıklanmıştı. Sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 5 ilçenin ardından, 2 ilçenin başkan adayını daha açıkladı. Buna göre; Bornova'da daha önceden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı ve Bornova müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanlığı yapmış olan Hasan Ali Karaman, Gaziemir'de Serdar Muçay'ın ataması yapıldı. Kongrelere büyük bir heyecan ve coşku ile pazar günü Kınık, Bergama ve Aliağa ile başladıklarını hatırlatan Sürekli, "Teşkilatlarımızdaki heyecan ve coşku bizleri 2023 ve 2024 seçimlerinde, başarıya götürecek ışığı gösteriyor" dedi. Bornova İlçe Başkanlığına seçilen AK Parti İl Başkanlığında mazbatasını alan Sayın Hasan Ali Karaman ise yaptığı açıklamada;


“45 MAHALLEYİ KUCAKLAYAN YÖNETİM”

Bornova’mıza bir vizyon kazandırılması gerektiğini aktaran Karaman, “ Eğer vizyonunuzu kısıtlıyorsanız, misyon çıkmaz. Çağdaş yönetimlerde kararlar ortak akılla alınır. Projeler hazırlanırken STK'lar, kanaat önderleri, üniversiteler bir araya gelmelidir. Kentimize iyi bir eser bırakmanın mücadelesini vermeliyiz. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Yöneticileri halk getirir, halk götürür. Bornovalılar, AK Parti'nin Bornova’ya çok şey katacağını iyi biliyor. Kentimizdeki eksiklikleri tamamlamak istiyoruz. Biz, Bornova’da yaşayan herkesi paydaşlarımız olarak görüyoruz. Siyasette farklı görüşlere sahip olabiliriz ama birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. AK Parti Bornova İlçe Başkanlığına, Tüm Bornovalıları Kucaklayarak birlikte yaşamaya, sevgi ve saygıyla yönetilmesine katkı sunmak ve 2023 hedefleri için bu göreve talip oluyorum” dedi.
AK Parti olarak Bizim insan ayırma gibi bir anlayışımız yok. AK Parti iktidarı, 18 yıldır bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede yaklaşmıştır. Biz de vatandaşa hizmet anlayışıyla bu göreve talip olduk. Bornova da Tüm Mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0