AFAD Ege İçin Uyarıda Bulundu

AFAD uyardı, Ege’ye kuvvetli yağış geliyor

AFAD Ege İçin Uyarıda Bulundu

AFAD uyardı, Ege’ye kuvvetli yağış geliyor. AFAD Ege Bölgesi’ne önemli uyarılarda bulundu. Öğleden sonra Muğla, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar’da kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı tedbir almaları gerektiği bildirildi.

AFAD sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile vatandaşlara uyarıda bulundu. Yapılan duyuruda Birçok ilde kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

AFAD açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Öğleden sonra Muğla, Aydın, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Aksaray, Niğde ile Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor Sel, su baskını, yıldırım, dolu gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun

MGM tarafından yapılan açıklamalarda ise şöyle denildi:

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğleden sonra Muğla’nın iç kesimleri, Aydın’ın doğusu, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Aksaray, Niğde’nin kuzeyi ile Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde Yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 14:14

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0