Öğrenciler bağımlılıklardan uzak; Yeşilay Kulüp Odası’nda

ÖĞRENCİLER NEZDİNDE YEŞİLAY’IN TANINIRLIĞINI VE BİLİNİRLİĞİNİ ARTTIRMAK, YEŞİLAY MESAJLARINI VE GÖNÜLLÜLÜĞÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAK, ÖĞRENCİLERDE YEŞİLAY AİDİYETİNİ OLUŞTURMAK AMACIYLA; EDİRNE MERKEZ İNÖNÜ İLKOKULUNDA “EDİRNE YEŞİLAY ŞUBESİNİN” KATKILARI İLE “YEŞİLAY KULÜP ODASI” OLUŞTURULDU.

Öğrenciler bağımlılıklardan uzak; Yeşilay Kulüp Odası’nda

Öğrenciler nezdinde Yeşilay’ın tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmak, Yeşilay mesajlarını ve gönüllülüğünü yaygınlaştırmak, öğrencilerde Yeşilay aidiyetini oluşturmak amacıyla; Edirne merkez İnönü İlkokulunda “Edirne Yeşilay Şubesinin” katkıları ile “Yeşilay Kulüp Odası” oluşturuldu.

Öğrencilerin bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşam bilinci ile yetişmeleri için oluşturulan Yeşilay Kulüp Odasının 2 Ekim 2020 tarihindeki açılışına; Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müzekka Bayrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan, İnönü Okul Müdürü Neslihan Usta, Edirne Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erel, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli idareciler ve Edirne Yeşilay Şubesi Üyeleri katılım sağladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımcı ile gerçekleşen açılışta; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0