Çevre temizliğinde duyarlı olalım

DÜZCE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, PARK VE BAHÇELERDEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜRKEN, VATANDAŞLARIN DA ÇÖPLERİNİ ÇÖP KUTULARINA ATMALARI YÖNÜNDE DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ.

Çevre temizliğinde duyarlı olalım

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, park ve bahçelerdeki temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürürken, vatandaşların da çöplerini çöp kutularına atmaları yönünde duyarlı olmaya davet etti.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Melen Su Parkının genel temizlik ve bakım çalışmalarını yaptı. Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilerek park ve bahçelerin halkın kullanımına açılması ile temizlik çalışmalarının sıklaştırıldığını kaydeden Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, oyun alanlarının, yürüyüş yollarının, yeşil alanların ve oturma banklarının düzenli olarak temizlenerek kullanıma hazırlandığını kaydetti.

Ekiplerin, Düzce’nin her bölgesinde hummalı bir çalışma içinde olduğunu kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Park ve bahçelerimizde düzenli olarak temizlik çalışmaları yapıyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde zamanlarını geçireceği park ve bahçelerimizi temiz tutarken hemşerilerimizin de çöplerini çöp kutularına atmalarını, kabuklu yemişlerin kabuklarını yere atmamalarını ve ateş yakmamalarını da rica ediyoruz. Düzce hepimizin ve Düzce bizim evimiz. Tüm vatandaşlarımızı çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0