Tarikat iddiaları sonrası arkadaşları Enes Batur'a ulaşamıyor
Tarikat iddiaları sonrası arkadaşları Enes Batur'a ulaşamıyor
İçeriği Görüntüle

Değerli Ege ajans okurlarımız, bu gün ki yazımda CHP İzmir İl başkanlığı seçimin Bayrakl'da yaşattığı krizi anlatacağım.
İzmir İl başkanlığı seçiminde 7 delege protesto için oy kullanmadı. Bunu çok net biliyorum. İlçe başkanlığı seçiminde verdiği sözler İlçe başkanı Minür Demir için büyük sıkıntı yarattı. Kimilerine İlçe Yönetim sözü, kimilerine İl yönetimi sözü. Sözler tutulmayınca takke düştü kel göründü. Büyük tepkiler oluştu. Halen görevde bulunan 3 İlçe yöneticisi, 4 meclis üyesi ve söz verilip sözü tutulmayan en az 10 kişi ile görüştüm, hepsi isyan ediyor, gerisini siz anlayın.
İkinci bir sistem mi desem, isyan mı desem yıllarını, ömrünü CHP ye adayan, bir dönem önceki Belediye Başkan aday adayı olan Cindi Canpolat ile Songül Gök'ün siyaset devre dışı bırakılması tam bir tiyatro.
Şimdi ise İlçe yönetim toplantısında Minür Demir'e güvensizlik oyu vererek istifasını sağlamak için düğmeye basıldı. Kimse yalanlamasın CHP üyesi en az 30 kişi ile bire bir görüştüm. Bu eylem ne zaman gerçekleşir bekleyelim görelim amaaaaaaaa bildiğim bir şey var bu hamur çok şu kaldırır.