Yeniden Refah Partisi Haftalık Aydın İl toplantısı Gerçekleştirildi

YRP AYDIN İL TOPLANTISI BASIN AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi Haftalık Aydın İl toplantısı Gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Haftalık Aydın İl toplantısı Aydın Efelerdeki Merkez binasında gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi MYK Üyesi aynı zamanda Aydın İl Sorumlusu Sayın Özgür MERGENÇ ile Manisa&Aydın Gençlik Kolları Başkanı Sayın Burak TEMİZ’İN katılımlarıyla İl Başkanı Sayın Selim ATALAY tarafından açılış konuşması ile başladı.

  MYK Üyesi Aynı zamanda Aydın İl sorumlusu Sayın Özgür MERGENÇ’İN Başkanlığında yapılan Toplantıya katılım ve ilgi yoğundu.

 Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Sayın Selim ATALAY’IN yapmış olduğu haftalık toplantı açılış konuşmasında şunları söyledi:

  • Yaklaşık 1.5 yıl önce başladığımız bu kutlu yolda yürümeye azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Görevimize geldiğimizden bu yana toplam 17 ilçesi Bulunan Aydın İlinin;  Merkez İlçe Efeler ile birlikte 2 ilçemiz İncirliova ve Söke kurulmuş olup kalan 14 ilçe teşkilatlarımızı bir an önce oluşturmaktır.
  • Bizimle bu davada yürüyen tüm arkadaşları Yeniden Refah Partisi çatısı altında görmek istediğini belirten Yeniden Refah Patisi Aydın İl Başkanı Sayın Selim ATALAY ilk günkü heyecan ve azimle davamıza sahip çıkalım mesajları verdi.

MYK Üyesi Aynı zamanda Aydın İl sorumlusu Sayın Özgür MERGENÇ’İN Konuşmaları ise şu şekilde gerçekleşti:

Önümüzdeki Pandemi süreci ne kadar zor olsa da bizler bu dava için çalışmaya devam edeceğiz ve azimli olacağız, kenetlenip hep birlikte daha iyi şeyler yapmak ve Allah rızasını kazanarak bu kutlu davada istenilen noktaya Aydın İli ile birlikte gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz inşallah.

 Tabi ki de eksiklilerimiz var ama bu asla bizleri yıldırmamalı ve kutlu davamızda bizleri daha çok teşvik etmeli ve güvenli aynı zamanda emin adımlarla iktidara Aydın Teşkilatı ile birlikte ipleri hep birlikte göğüsleyip istenilen noktaya getirmek olduğunu belirtti.

YRP MYK Üyesi Aynı zamanda Aydın İl sorumlusu sayın Özgür MERGENÇ sözlerini şu şekilde sonlandı:

En kısa zamanda Bir Yemek Organizasyonu tertip ederek bizlere gönül vermiş ve verecek olan tüm Aydın halkını davet edelim ve bu davaya hizmet etmek isteyen arkadaşlarımızı üye çalışma standları açarak partimize davet edelim şeklinde sonlandırdı.

Toplantıya Katılanlara söz verildi. Katılımcılardan Öncelikle;

Yesevi Hareketi Eğitim ve Kültür Derneği Ege Bölge Başkanı Sayın Gafur OTURAK şunları söyledi. Sayın MYK Üyesi ve aynı zamanda Aydın İl Sorumlusu Sayın Özgür MERTGEÇ’İN çalışmalarına katıldığını ve her türlü faaliyetlerde yanlarında olduğunu aynı zamanda verilecek göreve hazır olduğunu belirtti.

Toplantıya katılanlar da kendi beklenti ve destek açıklamalarını dile getirdi.

Daha sonra Parti üye çalışmaları ile il ve ilçe çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu Kapanış Konuşması sonrası toplantı kayıtları ve gelecek hafta yapılacak faaliyetler gözden geçirilerek toplantı sona erdi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 22:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
GAFUR OTURAK
GAFUR OTURAK - 4 yıl Önce

Çok güzel bir çalışma olmuş. Başarılar Dilerim.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0