KARABURUNDA DEVLET NEREDE?

KARABURUNDA DEVLET NEREDE?

MAFYA ÇİFTLİĞİ YAĞMALAMAYA BAŞLADI

İzmir Karaburun’da bulunan Doğanata Çiftliği’ne, mafyanın çiftlik kapı kilitlerini kırarak zorla girdiğini ve çökmeye başladığını haber yapmıştık.

ZÜLEYHA YILDIRIM ve EMRE YILDIRIM önderliğinde beraberindeki 15 kişilik grupla çiftlik arazisindeki binaların bir kısmını işgal eden çete üyeleri, daha çiftliğe girer girmez jandarmayı arayarak hırsızlık ihbarında bulunmuşlar ve çiftlik sahiplerini hırsızlıkla suçlamışlar. Ağaçlardaki zeytinler zaten toplanış ve niyetin zeytin olmadığı daha başından belli deniliyor.

Ellerinde kurgusal, haksız bir sözleşme ile (üstelik 22 ay önce imzalanış ve 22 aydır ortada yoklar) ‘Zeytincilik yapmaya geldik’ diyen çete lideri Züleyha YILDIRIM’ın ikinci faaliyeti İstanbul Sözleşmesi kapsamında kendisi ile hiç karşılaşmayan çiftlik sahiplerine kadın olmanın avantajını kullanıp, iftira yolu ve devletin kolluk kuvvetini, hakimini savcısını yanıltıp, uzaklaştırma kararı aldırmış.

Uzaklaştırma kararı sonrası cesareti artan çete üyeleri, yol keserek çalışanların elinden çitlik mallarını zorla gasp etmeye başlamışlar.

Çiftlik yolu mafya üyeleri tarafından kesiliyor, çiftliğe ait bir traktör zorla durduruluyor. Çalışan E.T. silah zoruyla anahtarı vermesi için tehdit ediliyor. Hatta; ‘çiftlikteki diğer araç gereç ve traktörler nerede bize göster hepsini alacağız vermezsen sen bilirsin’ diyorlar. Vermeyince arbede çıkıyor ve çalışan anahtarı da alarak kaçıyor.

Sözde alt taşeron olarak ‘çiftliğe zeytin toplamaya geldik’ diyen çete üyeleri düz kontak yapıp traktörü gasp ediyorlar ve götürüyorlar.

Zeytincilik hariç her haltı yapan çete üyelerine de hesap sorulamıyor.

Çiftlik sahipleri soruyor.

Karaburun’da devlet nerede?

Bu gasp ve yağmalamaya ne zaman ‘DUR’ diyeceksiniz?

Çete üyeleri silahlı adamlar çiftlikte istedikleri gibi dolaşıyorlar.

Can güvenliğimiz yok.

Karaburun’da devlet nerede?

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 17:14

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0