İzmir polisinden sahteciliğe geçit yok

İzmir'de polis ekiplerinin uygulaması sırasında üzerinde sahte ehliyet çıkan şahsın ikametinde de arama yapıldı. Evinde sahtecilikte kullanılmak üzere çok sayıda materyal ele geçirilen şahıs, tutuklandı.

İzmir polisinden sahteciliğe geçit yok

İzmir'de polis ekipleri tarafından geçen perşembe günü Konak ilçesi üzerinde yapılan uygulamada, durumundan şüphelenerek durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında sahte ehliyet ele geçirildi.

Şüphelinin Konak ilçesinde bulunan ikametinde yapılan aramada; 1 adet yazıcı, 9 adet sahte kimlik kartı, 1 adet sahte çek baskısı, sahte belgelerde kullanmak üzere hazır bulundurulan 3 adet farklı şahıslara ait fotoğraf, 18 adet filigran baskısı bulunan kağıt, sahte belge düzenlemek için kullanılan 1 adet akrilik sprey boya, 4 adet cetvel ve gönye, sahte baskıda kullanılan 7 adet varak yaldızı, kart şekillendirmek için kullanılan 1 adet maket bıçağı, 3 adet harici hard disk, 3 adet flash bellek ve çok sayıda sahte baskıda kullanılmaya yarayan fotoğraf kağıdı ele geçirildi.

Dün Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen B.Ö. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İZMİR'DE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 13 KİŞİ YAKALANDI

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT), Menderes, Torbalı, Çeşme, Kemalpaşa, Aliağa, Ödemiş ile Tire'de 15, 16, 17, 18, 19, 20 ve 21 Haziran tarihlerinde aranan suçlulara yönelik operasyonlar düzenledi.

"Silahlı terör örgütüne üye olma", "hırsızlık", "uyuşturucu madde bulundurmak", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "dolandırıcılık" gibi suçlardan haklarında 1 yıldan 9 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., A.K., M.Y., M.F., S.B., B.M., E.S., Y.K., H.K., O.Ö., H.Ç., M.S. ile M.P. yakalandı.

Toplam 13 zanlı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0