80’lik nine kocasını bastonla öldürdü

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşlı çiftin kavgası ölümle bitti. İddiaya göre M.A. (80), kendisini sürekli döven 85 yaşındaki eşi Fahri Aykaç'ın başının arkasına bastonla vurdu. Yere düşen yaşlı adam yaşamını yitirdi, adliyeye sevk edilen şüpheli M.A.,adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

80’lik nine kocasını bastonla öldürdü

Olay 27 Eylül'de Payamlı Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre Fahri Aykaç, bir gece önce eşi M.A. tarafından dövüldü. Sabah yaşlı çift tekrar kavga etti. Fahri Aykaç, eşini dövüp odaya kilitledi. Bu sırada, M.A., kurtulmak için elindeki bastonla kocasının kafasına vurdu. Eşini odaya kilitleyen yaşlı adam aldığı darbenin etkisiyle yüzüstü salonda yere düştü.

ODAYA KİLİTLEDİ, YERE YIĞILDI

Sabah yaşlı karı kocaya erzak getiren kişi adamı yerde hareketsiz yattığını görünce durumu Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen ekipler, Fahri Aykaç' ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Odaya kilitlenen şüpheli M.A' yı da kapıya kırıp kurtardı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından, önce Seferihisar Devlet Hastanesine, ardından da ,kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi .

Adliyeye sevk edilen şüpheli M.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fahri Aykaç'ın cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0