Yücel’den Erdoğan’ın o sözlerine tepki: Şaka gibi tavsiye

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere “İmkanınız olursa dünyayı gezmek için şartlarınızı zorlayın” şeklindeki tavsiyesine tepki gösterdi.

Yücel’den Erdoğan’ın o sözlerine tepki: Şaka gibi tavsiye

 Erdoğan’ın sözlerini ‘1 Nisan şakası’ olarak yorumlayan Yücel, “750 gramı 250 lira olan kestane ballı ve kilosu 70 lira olan Manda yoğurtlu şifa tavsiyesinin ardından; en büyük dertleri işsizlik olan gençlere “Dünyayı Gezin” tavsiyesi” ifadelerini kullandı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün İstanbul'da, Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi'nde düzenlenen ‘Fatih'te Genç Projeler’ programının açılışında gençlere “Gençlerimizden internet, sosyal medya vb. alanlardan istifade ederken gerçek hayattan kopmamalarını istiyoruz.

İmkanınız olursa dünyayı gezip görmek, farklı kültürleri tanımak için şartlarınızı zorlayın” tavsiyesinde bulunmuştu.

Erdoğan’ın bu sözleri muhalefet tarafından yurt dışına çıkış için gerekli olan tüm işlemlerin maliyeti ortaya konularak eleştirildi. 

YÜCEL: GENÇLERE TARİHİ 1 NİSAN ŞAKASI

Tartışmalara CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu. Yücel gençlerin en büyük sorununun işsizlik olduğuna vurgu yaparken, sosyal medya hesabından Erdoğan’ın konuşmasının yer aldığı videoyu “Erdoğan'dan gençlere tarihi 1 Nisan şakası... 750 gramı 250 lira olan kestane ballı ve kilosu 70 lira olan Manda yoğurtlu şifa tavsiyesinin ardından; en büyük dertleri işsizlik olan gençlere “Dünyayı Gezin” tavsiyesi” mesajıyla paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0