Soyer'in Buca Metrosu paylaşımına AK Partili Hızal'dan ihale göndermesi

Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle atılacak.

Soyer'in Buca Metrosu paylaşımına AK Partili Hızal'dan ihale göndermesi

13,5 kilometrelik metro hattının proje değerinden bahseden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Buca Metrosu öyle bir proje ki; hem İzmir tarihinin en büyük yatırımı olacak hem de şehrimize yıllık 48 milyon avro tasarruf sağlayacak." açıklamasına İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan ihale göndermesi geldi.

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

3,5 kilometrelik metro hattının yapımına başlayacak olmanın sevincini paylaşan ve projenin kente katacağı değerden bahseden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir paylşımda bulundu.

"ŞEHRİMİZE YILLIK 48 MİLYON AVRO TASARRUF SAĞLAYACAK"

Soyer paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Buca Metrosu öyle bir proje ki; hem İzmir tarihinin en büyük yatırımı olacak hem de şehrimize yıllık 48 milyon avro tasarruf sağlayacak. Ulaşım rahatlığına, işletme gelirlerine değinmiyorum bile."

"İZMİRLİNİN PARASI ÇARÇUR EDİLDİ"

Soyer'in paylaşımını alıntılayan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan ise ihale göndermesi geldi.

AK Partili Hızal, "Buca metrosu öyle bir proje ki; ihalede en az teklif veren firma varken 529 milyon fazla teklif veren firmaya teslim edilip İzmirlinin parasını çarçur edildi." dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0