Rus aktivistlerden Seferihisar’da örnek çevre hareketi

Dünyanın bir ucu Rusya'dan gelen çevreci grup Seferihisar’da çevre temizliği yaptı. Metal, alüminyum, plastik, cam gibi atık maddeleri toplayan aktivistler örnek bir çevre temizlik çalışmasına imza attı.

Rus aktivistlerden Seferihisar’da örnek çevre hareketi

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yapılan örnek çevre hareketi için çevre gönüllülerine teşekkür etti.

Rus çevreciler; “Bu dünya hepimizin”

İki gün boyunca Seferihisar’ın muhteşem koylarında önce çöpleri toplayan Rus çevreciler sonra bu çöpleri ayrıştırarak doğaya daha fazla zarar vermemesi için geri dönüşüm kutularına iletilmesini sağladı. Rus çevreciler tarafından toplanan ve ayrıştırılan çöpler Seferihisar Belediyesi’nin desteği ile geri dönüşüm noktalarına ulaştırıldı. 

Her yıl geldikleri ve hayran oldukları Seferihisar Camcaz koyunda böyle anlamlı çevre etkinliğine imza atan Rus grup herkesin temiz bir dünyada yaşamak için bu tip çalışmalara katılması gerektiğini söyledi. “Bu dünya hepimizin” diyen çevreciler daha sonra Seferihisar’ın Camcaz koyunda iki gün boyunca kamp kurdu. 

Rus grup kendilerine toplanan ve ayrıştırılan çöplerin geri dönüşüm noktalarına taşınması için deniz ulaşımı ile destek veren Seferihisar Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0