protokol törenine katılmıştı! O müdür görevden alındı

Elazığ'da 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem sonrasında kentteki okul sorununu çözmek amacıyla İstanbul Büyükşehir ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri okul yapma kararı almıştı.

protokol törenine katılmıştı! O müdür görevden alındı

Kararın ardından Elazığ'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İzbeton Genel Müdürü Heval Savaş Kaya ile protokol törenine katılan Elazığ il milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk görevinden alındı.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk görevinden alınarak merkeze çekildi. Gürtürk, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin okul yapma protokollerine katılmıştı.
 
*MERKEZE  ÇEKİLDİ* 

Sivrice merkezli Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından kentte yaşanan okul sorununu çözmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi okul yapma kararı almıştı. Kararın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi okul yapımlarının protokollerini imzalamak için  Elazığ'a gelmişti. Protokol törenine katılan ve protkolleri imzalayan Elazığ il milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ün bugün görevden alınarak merkeze çekildi. Gürtürk bakanlık bünyesinde Personel Daire Başkanlığına koordinatör olarak atandı.

Görevden alınan Gürtürk'ün yerine  İzmir Milli Eğitim il müdür yardımcısı Mehmet Yiğit'in atandığı öğrenildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0