Narlıdere’de fen işleri aralıksız görev başında

Narlıdere Belediyesi ilçe genelinde asfalt ve kilit parke taşı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Narlıdere’de fen işleri aralıksız görev başında

Narlıdere Belediyesi tarafından 2022 yılında 600 ton asfaltlama işi yapılırken, yaklaşık 29 bin metrekare kilit parke taşı döşeme işi gerçekleştirdi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kilit parke taşı kaplama çalışmalarıyla ilçemizi güzelleştiriyor, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Narlıdere’mizin altyapısını her geçen gün daha iyi noktalara getiriyoruz” diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kilit parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Yatırım programı dâhilinde ve vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla yollar, yayaların ve sürücülerin daha rahat edebileceği şekilde düzenleniyor. Narlıdere Belediyesi son olarak Narlı Mahallesi Ahmet Haşim Sokak’ta kilit parke taşlarını yenileyerek sokağı yenilenmiş haliyle halkın hizmetine sundu. Narlıdere Belediyesi tarafından 2022 yılında yaklaşık 29 bin metrekare kilit parke taşı döşendi; 600 tonluk asfaltlama işi gerçekleştirildi. İlçe genelinde ayrıca 9 bin metrekare bordür, 2 bin metre çim bordür, 2 bin metre engelli yön taşı, 2 bin 700 metre engelli uyarı taşı döşenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

“NARLIDERE’MİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Göreve geldikleri günden bu yana üretken belediyecilik anlayışıyla vatandaş odaklı çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Hemşehrilerimizin talepleri ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda yollarımızı, sokaklarımızı daha sağlıklı hale getirmek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz, yol ve kaldırımları yenileme çalışmalarına yıl boyunca da devam etti. Son olarak da Ahmet Haşim Sokak’ta kilit parke taşlarını yeniledik. Kilit parke taşı kaplama çalışmalarıyla ilçemizi güzelleştiriyor, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Narlıdere’mizin altyapısını her geçen gün daha iyi noktalara getiriyoruz” diye konuştu. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0