Narlıdere'de Yonca Lodi rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Yonca Lodi ve Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Yeni Yıl Konseri’nde İzmirliler’i coşturdu.

Narlıdere'de Yonca Lodi rüzgarı esti

Kendi eserlerinin seslendirildiği gecede duygulanan Yonca Lodi, “Yıllardır söylediğim şarkıların böylesine özel bir koro tarafından seslendirilmesi bana çok farklı hisler yaşattı” dedi.

Narlıdere Belediyesi, 2022’yi erken karşıladı. Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk Pop Müziği’nin önemli ismi Yonca Lodi ve Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Yeni Yıl Konseri’nde birlikte sahne aldı. İzmirliler, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere yoğun ilgi gösterdi. Sunumunu Hakan Eren gerçekleştirdiği gecede Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Yonca Lodi’nin Düştüysek Kalkarız, Milat, Emanet gibi birbirinden özel parçalarını seslendirdi. Zaman zaman koroya eşlik eden Yonca Lodi, kulakların pasını silerken şefliğini Ferda Yılmaz’ın yaptığı ve tamamı amatörlerden oluşan Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu  İzmirliler’den tam not aldı. Güçlü sesiyle salondakilere müzik ziyafeti yaşatan Yonca Lodi, konserin sonunda izleyenlerden uzun süre alkış aldı.  Gecenin sürprizi ise Narlıdere Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu’nu temsilen sahneye çıkan 16 yaşındaki Ceylin Sözen ile 6 yaşındaki Elif Yazaltın ile Atakan Savaş’ın Frank Sinatra’nın Fly Me To The Moon isimli kült parçasını seslendirmesi oldu. 

‘ÖZEL BİR GECE OLDU’

Narlıdere Belediyesi Başkan Vekili Pelin Turhan ve Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Yonca Lodi’ye çiçek takdim etti. İlk defa kendi parçalarını seslendiren bir koro ile sahneyi paylaştığını belirten Yonca Lodi, “Bu gece benim için çok özel oldu. Yıllardır seslendirdiğim parçaların, böylesine özel bir koro tarafından seslendirilmesi beni çok duygulandırdı.  Ayrıca geceyi benim için en özel kılan ise koronun tamamının amatörlerden oluşmasına rağmen profesyonelce eserleri seslendirmesi oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “2022, Narlıderemiz’e, İzmirimiz’e, tüm ülkemize mutluluk ve huzur getirsin. Böyle özel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0