Narlıdere'de yıl sonu değerlendirme toplantısı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Narlıdere'de yıl sonu değerlendirme toplantısı

 Başkan Engin, “Katılımcılık, şeffaflık ve vatandaş odaklılık anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize verdiği yetkiyle Narlıdere’mizde taş üstüne taş koymaya devam ediyor; söz verdiğimiz her şeyi bir bir hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 2022 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi; belediyenin 2023 yılı hedefleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye olarak katılımcı demokrasiyi ve halkın memnuniyetini her zaman ön plana koyduklarını söyleyen Başkan Engin, “Mesai arkadaşlarımızla, hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Narlıdere’miz için yaptığımız her çalışmanın vatandaşlarımıza, geleceğe yatırım olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Yıl sonu toplantımızda, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte 2022 yılında yaptığımız çalışmaların çıktılarını değerlendirdik, 2023 yılı hedeflerimizi ve projelerimizi konuştuk” dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYUYORUZ

Başkan Engin Narlıdere Belediyesi olarak katılımcılık, şeffaflık ve vatandaş odaklılık anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın bize verdiği yetkiyle Narlıdere’mizde taş üstüne taş koymaya devam ediyor; söz verdiğimiz her şeyi bir bir hayata geçiriyoruz. 2023 yılında da kadınlar ve çocuklar önceliğimiz olacak. Nar Çiçekleri Anaokullarımız’ın yeni şubesini yakında açıyor, ‘5 yılda 5 anaokulu’ vaadimizi yerine getiriyoruz. Yeni yılda çocuklarımıza beslenme desteği vermeye hazırlanıyoruz. 2023’te de Meslek Fabrikası ve Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifimizle kadınların istihdama katılmasını desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

YERELDEN KALKINMA ÖNCELİĞİMİZ

2023’te Narlıdere Metrosu’nun hizmete girmesiyle ilçenin modern bir ulaşım sistemine kavuşacağını söyleyen Engin, “Metronun sağladığı kolay ulaşım imkânı ile günübirlik ziyaretçilerin uğrak noktası olacağız” dedi. İklim değişikliğine yönelik gelişmelerin, sürdürülebilirliğin ve yeşil ekonomilerin dünyanın en önemli konusu haline geldiğini ifade eden Başkan Engin, “Narlıdere’mizde eko-turizm anlayışını hayata geçiriyoruz. Hem çevreyi koruyan hem de yerel halkın hayatını iyileştiren çalışmalara imza atıyoruz. Yukarıköy Restorasyonu, yerel üreticilerimizi desteklediğimiz Slow Food Narlıdere hareketi, Pir Sultan Abdal Parkı Projemiz, yeni ve yenilenen parklarımız, bisiklet yollarımız, Limanreis’te hayata geçirmeyi planladığımız mavi bayraklı halk plajımız ve daha birçok hizmetimizle ilçemizi yerelden kalkındıracak adımlara yenilerini ekliyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken en büyük gücü halkımızdan ve mesai arkadaşlarımızdan alıyoruz. Narlıdere’miz için çalışan, vatandaşlarımızı memnun etmek için yoğun çaba harcayan yol arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0