“Mobilya sektörünü her yönden destekleyeceğiz”

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Mobilya sektörünü her yönden destekleyeceğiz” dedi. İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkan Adayı Seyfettin Dağ’ı ve yönetim kurulu aday ekibini ağırlayan Selvitopu, “Karabağlar mobilyanın kalbi. Sektörün güçlenmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu

“Mobilya sektörünü her yönden destekleyeceğiz”

İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkan Adayı Seyfettin Dağ ve ekbi Ocak ayında yapılması planan oda seçimleri için çalışmalarına hız verdi. Aday yönetim kurulu üyeleriyle beraber Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret eden Dağ, mobilya esnafının geleceği için yapmak istediklerini anlattı. Karabağlar’ın mobilya sektörünün merkezi ilçe olduğunun altını çizen Dağ, “Sitemiz içerisinde esnafımızın huzurlu ve sağlıklı bir ortamda çalışması için el birliğiyle çalışmalıyız. Ekonomik koşulların ağırlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Bu ortamda bizim ihracata yönelik hamleler yapmamız lazım. Yılları bulan ihracat tecrübemizle ve bu alanda uzman arkadaşlarımızla esnafımıza hem yurtiçinde hem yurtdışında pazar alanı bulacağız” sözlerine yer verdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Dağ ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlçemizde her daim sektöre yönelik etkinlikler yapan ve sektörü destekleyen bir yönetim anlayışı içinde olduk. Bundan sonra da mobilya sektörünün olduğu her yerde olacağız. Mobilya sektörünü her yönden destekleyeceğiz. Karabağlar mobilyanın kalbi. Sektörün güçlenmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız” sözlerine yer verdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0