MHP’li Osmanağaoğlu o meclis kararlarına isyan etti: İzmirliler bunu asla affetmeyecek

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bornova Belediye Meclisi’nde belediyenin Turuncu Dernek ile yapacağı protokolün kabul edilmesi ile Fırat Çakıroğlu’nun adının bir parka verilmesiyle ilgili önergenin reddedilmesine sert tepki gösterdi.

MHP’li Osmanağaoğlu o meclis kararlarına isyan etti: İzmirliler bunu asla affetmeyecek

Osmanağaoğlu, “Paçalarından samimiyetsizlik akan bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Unutulmasın! İzmir'e bunu yaşatanları İzmirli asla unutmayacak ve affetmeyecektir!” dedi.

Bornova Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci birleşiminde Turuncu Dernek ile yapılacak "Toplumsal Cinsiyet Temelli Şiddetin Önlenmesi” işbirliği protokolüyle ilgili madde oy çokluğuyla kabul edilmişti. Söz konusu madde, CHP ile AK Parti grupları arasında yoğun tartışmalara neden olmuştu.

Mecliste ayrıca AK Parti grubunun 2015’te Ege Üniversitesi kampüsünde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının bir parka verilmesiyle ilgili önergenin oy çokluğuyla reddedilmesi de başka bir tartışma konusu oldu. Çakıroğlu’nun adının Bornova'da bir ilkokula da verildiğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, olayın yaşandığı Ege Üniversitesi'nde Çakıroğlu'nun adının verilmesiyle ilgili Ege Üniversitesi Rektöründen randevu talep ettiğini açıkladı.

OSMANAĞAOĞLU: REZİL ZİHNİYET!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bornova Belediye Meclisi’nde alınan bu iki karara da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. 

Osmanağaoğlu’nun ifadeleri şu şekilde:

“Dün İzmir Büyükşehir Belediyesinde PKK'yı kınama önergesini reddeden CHP'li eller bugün Bornova'da eşcinsel derneklerle imzalanan "eğitim" protokolüne evet dedi! Yetmedi;Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin bir çocuk parkına verilmesi önerisi yine CHP'li üyelerin oyuyla reddedildi.

Rezaletin müsebbibi rezil zihniyeti tanıyoruz, biliyoruz. Paçalarından samimiyetsizlik akan, yüzlerinden riyakarlık dökülen, dillerinden fitne saçılan bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Unutulmasın! İzmir'e bunu yaşatanları İzmirli asla unutmayacak ve affetmeyecektir!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0