MHP'li Şahin ilçe teşkilatları istişare toplantısında konuştu: CHP intikam peşinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı ilçe teşkilatları istişare toplantılarını sürdürüyor.

MHP'li Şahin ilçe teşkilatları istişare toplantısında konuştu: CHP intikam peşinde

Güzelbahçe İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Çeşme, Seferihisar, Urla ve Karaburun İlçe Teşkilatları yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Şahin, “Biz hazırız. Davetimiz Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in daveti, çağrımız millet, vatan ve bayrak diyen herkesedir. Önce Ülkem ve Milletim diyen herkesi saflarımıza çağırıyoruz. 2023 Seçimleri bu çağrı etrafında buluşanların zaferi olacaktır. ” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı 2023 Seçimlerine doğru İlçe teşkilat toplantılarına hız verdi. İl Başkanı Veysel Şahin tarafından aralıksız sürdürülen saha çalışmalarından sonra şimdi de İlçe teşkilat toplantıları başlattı. Geçtiğimiz günlerde önce Kiraz’da daha sonra da Dikili’de gerçekleştirilen bölgesel ilçe toplantılar Güzelbahçe’de de davam etti. Güzelbahçe ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Çeşme, Seferihisar, Urla ve Karaburun İlçe teşkilatlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “önümüzde tarihimizin en önemli ve en anlamlı seçimlerinden biri olan 2023 Seçimleri var. Dava ve yol arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bu dönemde omuz omuza kol kola gönül gönüle olmak hiç durmadan çalışmak zorunluluğumuzu unutmasınlar. Yorulanlar, gevşeyenler ve dinlenmek isteyenler olabilir. Onları kınamıyorum. Ama biz koşmak zorundayız, ama biz tek yumruk olmak zorundayız; çünkü biz 2023 Lider Ülke Sevdasıyla Liderimizin ve Genel Merkezimin ardında zafer kazanmak zorundayız.” İfadelerini kullandı.

"CHP intikam peşinde"

İl Başkanı Şahin, “CHP, demokrasi havarisi olarak kendini pazarlıyor. Bu Türkiye gerçekleriyle, yakın siyasi tarihimizle hatta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yeni CHP’si hiç uyuşmuyor. Atatürk’ten sonra CHP demek Türkiye’de olumsuzluk demek, haksızlık demek ve hatta antidemokrasi demektir. Teröristlerle arasına sınır koyamayan bir partiden hangi demokratlığı hangi demokrasiyi gördük ki şimdi farklı olsun! Demokratlık hak ve özgürlüklere sahip çıkmaktır. Kadın erkek, yaşlı çocuk 40 Bin şehidimizin yaşam hakkını ve özgürlüğünü elinden alan teröristlerle aynı kulvarda yürüyen CHP intikam peşindedir. Bu demokratlık değil, vahşet ile kol kola girmektir. CHP bugün hangi maskeyi takarsa taksın, bu gerçek Türk Milleti tarafından bilinmektedir. Türkiye’nin beka mücadelesinde bu CHP’ye yer yoktur.” Diyerek sözlerini sürdürdü.

"Aday Belli Karar Net"

Konuşmasında 2023 seçimlerinin önemine de sık sık vurgu yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bütün dünyanın ekonomi ve enerji alanlarında kriz yaşadığını da sözlerine ekledi. Başkan Şahin, “dünyayı saran iklim, ekonomi ve enerji krizleri yaşanmaktadır. Türkiye’nin bu küresel krizlerden çıkması için istikrarlı ve de güçlü bir yönetim anlayışla ihtiyacı vardır. Cumhur İttifakı işte böyle muhteşem bir milli buluşma, istikrar ve güç merkezidir. O sebeple 2023 seçimlerinde adayımız belli kararımız nettir. Liderimizin emrinde bu hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Ülkücü-Türk Milliyetçileri olarak gevşeklik göstermeden zaferle buluşacağımıza da inanıyoruz” dedi.

"İzmir yönetilemiyor"

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yerel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de eleştirdi. İzmir’in bu yönetimi hak etmediğini sözlerine ekleyen Başkan Şahin, “İzmir belediye hizmetlerine aç bir şehirdir. Çöp, trafik, ulaşım ve koku sorunu yirmi iki yıldır İzmir’i yönetemediklerinin bir delilidir. İzmir buna mecbur edilemez. İzmir köklerinden kopmuş, İzmir’in değerlerinden uzak Pagosçulardan kurtarılmadır.” 

"Her an sahadayız" 

İl Başkanı Şahin son olarak da teşkilat mensuplarına seslendi. “Savaşlar piyadeyle kazanılır. Piyadenin girmediği yer fethedilmiş sayılmaz. Dava arkadaşlarımız da Milliyeti-Ülkücü Hareketin Piyadeleri, Ulubatlı Hasanları ve Hasan Tahsinleridir. Bu inançla, bizler bundan böyle her an sahada olacağız. Doğruları söyleyecek, mazlumların, masumların ve gariplerin hadimi bir Türk Devletini kuracağımızı anlatacağız. Unutmayalım, bu yolda insan kaybederek zafer kazanamayız! Siyaset insan kazanma sanatıdır. Gönüllere girmeli, gönüllerde olmalıyız! Dar kadro anlayışı ile bir yere varamayız, bütün insanımızla birlikte omuz omuza yürümeliyiz. Unutmayalım ki MHP Türk Milletinin son siperi, son müdafaa hattıdır”. 

İlçe teşkilat üyelerinin tamamının eksiksiz olarak katıldığı toplantı da Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur, Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik ve Urla İlçe Başkanı Tercan Ayhan da ilçelerindeki son siyasi değerlendirmeleri içeren bilgileri de verdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0