Menderes'te park çalışmaları devam ediyor

alanla dikkatleri üzerine çekiyor. Belediye bu yıl yapacağı çalışmalarla da ilçeye 13 yeni park kazandırmayı hedefliyor.

Menderes'te park çalışmaları devam ediyor

Menderes Belediyesi önceki yıl ilçeye kazandırdığı 9 yeni park ve yeşil alanla örnek çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin bu yılki amacı ilçeye 13 yeni park ve yeşil alanı kazandırmak.

“Vatandaşa nefes aldıracak yeni alanlar kazandırmaya devam edeceğiz”

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Herkese eşit hizmet anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımız kapsamında çocuklarımız için yeni oyun alanları açılırken, vatandaşlarımızın da keyifle vakit geçirecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

İlçeye kazandırdıkları park ve yeşil alan sayısıyla ilgili bilgi veren Başkan Kayalar şunları kaydetti: 

“2021 yılında ilçemizin farklı mahallelerine 9 yeni park ve 8 yeşil alan kazandırdık. Aynı zamanda geçen dönemden kalan bakımsız parkların tadilatlarını yaparak parklarımıza yeni bir görünüm kazandırdık. Vatandaşlarımız için çalışmalarımız devam edecek.”

Menderes’te park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Park yapım çalışmalarının aralıksız şekilde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Kayalar, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Yaptığımız planlamalar doğrultusunda bu yıl 13 yeni park ve yeşil alanı ilçemize kazandırmayı amaçlıyoruz. Yapılacak çalışmalarla birlikte ilçemizin çehresi değişirken vatandaşlarımızın da keyifle vakit geçirecekleri yeni alanlar oluşacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0