Menderes Belediyesi’nden üreticiye yol

Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaları doğrultusunda ilçeye yeni üretim yolları kazandırmaya devam ediyor. Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “İlçemizin farklı noktalarına üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Menderes Belediyesi’nden üreticiye yol

İlçeye kazandırılan üretim yollarına ilişkin açıklama yapan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “İzmir Büyükşehir Belediyemizle ortak çalışmalarımız doğrultusunda, Akçaköy, Ataköy, Çakaltepe, Dereköy ve Yeniköy mahallelerimize yeni üretim yolları kazandırarak çiftçilerimizin ürüne en kolay şekilde ulaşması konusunda yanlarında oluyoruz. İlçemize kazandırdığımız yeni üretim yolları üreticimize ve Menderesimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Ürüne ve üreticiye desteğimiz sürecek”

Menderes Belediyesi olarak, tarıma verdikleri desteğin artarak devam ettiğini ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

“Belediye bünyesinde hayata geçirdiğimiz Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzün kurulmasıyla birlikte ürüne ve üreticiye desteğimiz ivme kazandı. Efemçukuru üzümümüz için coğrafi işaret çalışmalarımız başlarken, ücretsiz gübre dağıtımı projemiz kapsamında da çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda Menderes Belediyesi olarak, ürüne ve üreticiye desteğimiz sürecek.''

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0