Memleket Partisi'nden İzmir’deki üniversite öğrencilerine çağrı

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz yapılacak olan genel seçimler için, İzmir'deki üniversitelelerde okuyan ve ikamet adresleri İzmir dışında bulunan öğrencilerin, seçimlerde oy kullanabilmeleri için İzmir’de bir kampanya başlattı.

Memleket Partisi'nden İzmir’deki üniversite öğrencilerine çağrı

‘Geleceğine Sahip Çık’ çağrısıyla yapılan kampanyayla ilgili konuşan Oğuz; İzmir’de yaşayan yüzbinlerce üniversite öğrencisi kardeşimizin olduğunu, bunların birçoğunun başka şehirlerden üniversite okumak için İzmir’e geldiklerini ve bu sebepten oy kullanma adreslerinin ailelerinin yaşadığı şehirler olduğunu vurguladı.

Önümüzde yapılacak olan seçime katılımın yüksek olması gerektiğini ve bunu sağlamanın siyasetçilerin üzerine düşen bir vazife olduğunu söyleyen Oğuz, "Seçimler, büyük ihtimalle üniversitelerin kapanmasından önce ve öğrencilerimizin sınavlarının olduğu döneme denk gelecektir. Öğrencilerimizin sınav stresi yaşarken memleketlerine gidip oy kullanıp geri dönmeleri mümkün olmayabilir. Artan ulaşım maliyetleri de bunun üzerine eklendiğinde koşullar gençlerimizi, ülkemizin geleceği konusunda tercih yapmasını kısıtlayacaktır. İşte bu öngörü ile önümüzdeki seçimlerde oy kullanabilmek için 31 Aralık 2022 tarihine kadar online üzerinden kütüklerini yaşadıkları şegirler taşımaları gerekmektedir'’ dedi.  

Sözlerine devam eden Oğuz ‘Memleket Partisi olarak karekodlu afişler hazırladık ve bunları İzmir’de üniversitelerin tamamında, öğrencilerin görebileceği yerlere duyuru olarak asacağız. Gençler bizim geleceğimiz, bizler Memleket Partililer olarak geleceğimizi geri almak için yola çıktık ve gençlerimizin ülkemizin geleceğiyle ilgili belirleyici olması gerektiğini savunuyoruz ve onların seçimlere katılmasını çok önemsiyoruz. Bunun için bizler üzerimize düşen sorumluluğu yapıyoruz''diyerek sözlerini tamamladı.   

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0