Memleket Partisi İzmir'e taze kan

Memleket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Burhanettin Yurdakul önderliğinde bir grup vatandaş partiye üye oldu. İl başkanlığında gerçekleştirilen katılım töreninde yeni üyelere parti rozetlerini İl Başkanı Cüneyt Oğuz taktı.

Memleket Partisi İzmir'e taze kan

Memleket Partisi'ne İzmir'de katılımlar, yoğun bir şekilde sürüyor. En son başkanlığı belirlenen ilçe Karabağlar olmuştu. Geçtiğimiz hafta Memleket Partisi Karabağlar İlçe başkanlığı için görevlendirilen Burhanettin Yurdakul öncülüğünde ilçeden çok sayıda vatandaş, partiye üye olmak için İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. 

Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz, yeni üyelere rozetlerini taktı ve partiye katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Oğuz İzmir'de örgütlenme çalışmalarının hızla devam ettiğini ilerleyen günlerde partiye katılımların artacağını söyledi. Rozet takma töreninde, MYK üyesi Asuman Ali Güven ve il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GENEL MERKEZDEN İZMİR'E ZİYARET

Öte yandan Memleket Partisi Genel Merkezi, partinin ülke çapındaki örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımıcısı Mevlüt Dudu, MYK üyesi Asuman Ali Güven ve PM üyesi Süleyman Dinçberk İzmir İl Başkanlığı'na ziyarette bulundular. Heyet, İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz'dan Memleket Partisi'nin İzmir'deki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0