Memleket Partisi İzmir dayanışma toplantısında buluştu

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı ve ilçe başkanları yemekli toplantıda bir araya geldi. Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay’ın düzenlediği yemeğe, partinin İzmirli MYK üyesi Asuman Ali Güven ve İzmir’de bulunan MYK üyesi Mahir Bakan, İl Başkanı Cüneyt Oğuz ve ilçe başkanları katıldı.

Memleket Partisi İzmir dayanışma toplantısında buluştu

Birlik ve dayanışma toplantısında Memleket Partisi İzmir olarak, 2022 yılında partinin geleceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Moral ve motivasyon ve dayanışmanın en güçlü şekilde vurgulandığı yemekte; konuşma yapan İl Başkanı Cüneyt Oğuz; ''Değerli başkanlarımız, zorluklarla ve engellere dolu bir yılı geride bıraktık. Her şeye rağmen hep birlikte çok önemli işler başardık. Yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın güvencesi olacaktır. Birlik, beraberlik içerisinde dayanışma ve yardımlaşmayı etkin kılarak MEMLEKET PARTİSİ’ni en üst seviyelere taşıyacağız’’ dedi.

Örgütlenme çalışmalarının da hızla devam ettiğini vurgulayan Oğuz; ‘’Partimiz İzmir’de her geçen gün büyüyor. Örgütlenmede 18 ilçeye ulaştık, en kısa zamanda diğer ilçeleri de layıkıyla tamamlayarak, Memleket Partisi İzmir’de hedeflerine ulaşacaktır. Geleceğimizi geri alacağız. Her şey MEMLEKET için. Bu vesileyle sizlerin ve ailenizin yeni yılını kutluyorum, sevdiklerinizle beraber nice güzel yıllar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0