Kayyım başkandan şaşırtan 'puanlama' önerisi

CHP Torbalı'da geçici yönetimin başkanı Övünç Demir’in geçtiğimiz hafta sonu Seferihisar'daki örgüt toplantısında ilçe başkanları için karne uygulamasının getirilmesini önerdiği öne sürüldü. Demir'in önerisine salondaki bazı ilçe başkanlarının tepki gösterdiği ve İl Başkanı Deniz Yücel'in de olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Kayyım başkandan şaşırtan 'puanlama' önerisi

CHP İzmir İl Örgütü geçtiğimiz hafta sonu İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Seferihisar’da moral motivasyon toplantısı gerçekleştirmişti. 

Olası bir erken seçimin konuşulduğu toplantıda, Torbalı’da İl Yönetimi tarafından görevden alınan Erol Günaydın’ın yerine atanan geçici yönetimin başkanı Övünç Demir’in ilçe başkanları için verdiği 'puanlama' önerisi şaşkınlık yarattı.

Edinilen bilgiye göre toplantı sırasında söz alan Demir’in ilçe başkanları arasında rekabet için puanlama sisteminin getirilmesi yönünde bir öneri sunduğu öğrenildi. İlçe başkanlarına yaptıkları her çalışma, hizmet ve etkinlik için puan verilmesi gerektiğini dile getiren Demir’in bu önerisinin salonda gülüşmelere yol açtığı kaydedildi.

Yücel’in ise Demir’e böyle bir uygulamanın hayata geçirilmesinin mümkün olamayacağını söyleyerek, rekabetin parti içinde değil, diğer partilerle yapılması gerektiği yanıtını verdiği ifade edildi. 

MECLİS ÜYELERİYLE ZİRVE 

Öte yandan toplantıda bazı ilçe başkanlarının bir kısım belediye meclis üyesiyle ilgili rahatsızlıklarını dile getirdiği de öğrenildi. Gelen şikayetler üzerine Yücel’in harekete geçerek, önümüzdeki günlerde meclis üyeleriyle büyük bir toplantı düzenleyeceği gelen bilgiler arasında. Yücel’in meclis üyelerine parti çalışmalarında ve etkinliklere daha sık katılmaları talimatını vererek ‘‘Olası bir erken seçime karşı sizler de hazırlıklı olun’’ mesajını vermesi bekleniyor. Toplantıda ilçe başkanlarından gelen şikayetlerin de masaya yatırılacağı belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0