Karşıyaka'da Engelliler Haftası'na özel kutlama

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Konuya ilişkin farkındalık yaratmak, engelli bireylerin toplumda bir birey olarak var olduğuna dikkat çekmek için Karşıyaka Belediyesi Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik ilgiyle takip edildi.

Karşıyaka'da Engelliler Haftası'na özel kutlama

Çocukların yakından takip ettiği ve çok sevdiği animatör ‘Alp Abi’nin de katıldığı etkinlikte, merkezde eğitim gören engelli bireyler keyifli bir gün yaşadı. Ayrıca halk oyunları ve step aerobik gösterileri ilgiyle izlenirken koronun söylediği şarkılar ortama renk kattı.

Etkinliğin sonunda Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay veliler ve öğrenciler ile birlikte pasta kesti.

“YÜREĞİMİZİ ISITTINIZ”

Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getiren öğrenci velileri, etkinlikte de emeği geçen herkese ve Başkan Tugay’a teşekkür etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise şunları kaydetti: “Karşıyaka Belediyesi Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’mizde düzenlenen etkinlikte, özel çocuklarımızla bir araya geldik. Güler yüzleri ve içten sevgileriyle yüreğimizi ısıtan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0