Güzelbahçe’de öğretmenlere özel ajanda

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi, öğretmenlere isimlerinin yazılı olduğu ajanda dağıttı.

Güzelbahçe’de öğretmenlere özel ajanda

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe de bulunan Öğretmenlere ajanda dağıttı.

Eğitimin mimarları olduklarını söyleyen Başkan İnce, "Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Eğitimde başarıyı yakalamanın yolu eğitim kurumlarını geliştirmekten ve herkese eşit eğitim vermekten geçiyor. Öğretmenler bu toplumun sosyal doktorlarıdır. Toplumun aynası olan öğretmenler, yetiştirdikleri öğrencileriyle geleceği tayin ederler. Öğretmenler, çağın gereklerini yerine getirecek donanıma sahip olmak zorundadırlar. Öğretmenlerin sorumluluklarının bilincinde olarak, fedakârca görevlerini yerine getiriyorlar. Bir toplumun ekonomik, siyasi, kültürel gelişimi eğitimden geçer. Bir ülke eğitim konusunda ne kadar iyi olursa tüm alanlarda da gelişmiş ve müreffeh bir seviyeye ulaşmış demektir. Öğretmenler bir gün değil her gün hatırlanacak en büyük değerlerimizdir. Bizler de günün anısına tüm öğretmenlerimize isimlerinin yazılı olduğu bir ajanda ve kalem hediye ettik. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk nezdinde bizler için her zaman baş tacı olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” diye konuştu. 

Başkan Mustafa İnce ayrıca Güzelbahçe’de yaşayan Gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun öğretmen olan eşi Filiz Talipoğlu’nu ve en yaşlı öğretmen Mebruke Yılmaz’ı evlerinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0