Güzelbahçe Belediyesi’nden 'kara kış' yardımı

Güzelbahçe Belediyesi bu yıl 250 ton kömürü ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Güzelbahçe Belediyesi’nden 'kara kış' yardımı

Güzelbahçe Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal yardımlaşma çalışmaları olan kara kış desteğine başladı. Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Güzelbahçe Belediyesi ekipleri kamyonetlere yükledikleri kömürleri ailelerin evlerine kadar götürüyor.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ''Kömür yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi aileleri Kültür ve Sosyal İşlerMüdürlüğümüz tespit etti. 12 mahallemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailemize 250 ton kömürü belediye ekimlerimiz evlerine kadar götürüp teslim etmeye başladı. Güzelbahçe Belediyesi olarak kara kış çadırımızı kurduk. Kömürümüzü ve gıda kolilerimizi orda toplamaya başladık. Bizlere başvuruda bulunan, ya da bizlerin tespit ettiği ailelerimize ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyoruz. Bir ailemiz Güzelbahçe’ye yeni taşınmış evlerinde hiçbir şeyleri yok. Ekiplerimiz hem kendi sosyal marketimizde bulunan eşyaları hem de yardım severlerin destekleriyle evini baştan dizdik.

Koltuğundan, kanepesine, yatak odasından, çamaşır makinesine kadar ailemizin tüm ihtiyaçlarını tamamladık. Belediye olarak 36 bin nüfuslu Güzelbahçe’mizin hizmetindeyiz. Yardım isteyen tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya hazırız. Güzelbahçeli hayırsever vatandaşlarımızı da bu destek kampanyasına omuz vermelerini istiyoruz. İster yardım kolisi, ister kömür, isterlerse eşya desteklerini bizlere bildirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmasını sağlayacağız. Güzelbahçe Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olacağız ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kara kış desteğimiz kış süresince devam edecek” dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 234 20 20 / 1513-1514-1516-1518-1519 dahili telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirler.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0