Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı'nın 60 ilçe başkanı dün akşam MHP İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde bir araya geldi. Zirvede seçim ve saha çalışmalarının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

AK Parti ve MHP İzmir İl Teşkilatlarındaki 60 ilçe başkanı, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin başkanlığında bir araya geldi.  2023 seçimlerinin konuşulduğu zirvede, birlik ve dayanışma mesajları verildi.  

Sürekli'den askerlere selam 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için uyum içinde, güçlü bir irade ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Terör odaklarını, düzenledikleri harekatlarla etkisiz hale getiren kahraman askerlerimize selam gönderiyor, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanımız Sn. Veysel Şahin ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi. 

Şahin: İnancımızı ve azmimizi...

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, birinci hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek olduğunu ifade ederken, teşkilatlar arasındaki sorunların bir kenara bırakılması gerektiğini altını çizdi.  MHP'li Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Cumhur İttifakı AK Parti İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekilimiz  Ceyda Bölünmez Çankırı ve 60 İlçe Başkanımız ile bir araya gelip istişarelerde bulunduk. 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine olan inancımızı ve azmimizi perçinledik.’’ dedi. 

Çankırı: Aday belli karar net 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, ‘’ İl Başkanımız Sn Kerem Ali Sürekli ve İlçe Başkanlarımızla, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve teşkilatının misafiri olduk. Cumhur İttifakı’nın tek kadın milletvekili olarak gururla ifade ediyorum; kader birliği yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi ile 2023’te aday belli karar net’’ ifadelerini kullandı. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0